“Τρικλοποδιά” Μπέου σε ΕΠΟ: Δεν παραχωρεί το Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου – Ποιές είναι οι εναλλακτικές λύσεις

Print Friendly, PDF & Email

Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας, ο Δήμαρχος Βόλου ήταν ξεκάθαρος, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη. Την πόλη πώς να την προφυλάξω; Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το δημαρχείο και στην παραλία.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης».

Σύμφωνα με την προκήρυξη Κυπέλλου της ΕΠΟ εφόσον στον τελικό φιναλίστ είναι ομάδες από τη βόρεια και τη νότια Ελλάδα, εν προκειμένω θα είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ, ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ή στο εξωτερικό.

Αν ο δήμαρχος Βόλου, (σ.σ. το Πανθεσσαλικό Στάδιο ανήκει στο δήμο Βόλου) επιμείνει σε υτά που λέει, τότε ο τελικό μπορεί βάσει προκήρυξης να γίνει μόνο στο εξωτερικό.

Εκτος αν οι φιναλίστ συμφωνήσουν να γίνει σε κάποιο άλλο γήπεδο. Σε αυτήν την περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν θα δεχθεί το ΟΑΚΑ ή άλλο γήπεδο στην Αττική…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή