Τρομπούκης: Μέλος της ΕΕ ΕΠΟ έκανε τον ταξιθέτη στα επίσημα – Να ανακαλέσει όσα προσβλητικά είπε

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στο Θάνο Μπλούνα, για τη διοργάνωση και τα επεισόδια στον τελικού Κυπέλλου, για τα δερμάτινα καθίσματα, ενώ απάντησε, χωρίς να τον κατονομάσει, σε όσα υποστήριξε στον ίδιο σταθμό το μέλος της ΕΕ/ΕΠΟ, Δ. Κουπτσίδης.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Δεν μας τιμούν αυτά που έγιναν. Δεν μου έκανε κανείς έλεγχο όταν μπήκα στο στάδιο. Έγινε λάθος διαχείριση. Δε γίνεται στις διαπιστεύσεις (προσκλήσεις) να μην υπάρχει συντονισμός. Ίσως εκδόθηκαν υπεράριθμες διαπιστεύσεις για να γίνουν κάποιες εξυπηρετήσεις.

Υπήρχαν διάφοροι στα δερμάτινα καθίσματα. Είναι χωρίς λογική αυτά που έγιναν. Δεν είπαμε να μην έρχονται οι υπουργοί, αλλά τους βλέπαμε μαζί με τα παιδιά τους και τρεις – τέσσερις φίλους των παιδιών τους.

Μετά λύπης μου είδα μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ να κάνει τον ταξιθέτη. Είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε από κάποιον που έχει έξι σωματεία.

Βγαίνουμε συνέχεια στα κανάλια και πάμε να το παίξουμε βασιλικότεροι του Βασιλέως. Δεν διαμαρτυρήθηκα επειδή δεν ήμουν στα δερμάτινα καθίσματα. Πηγαίνω στο γήπεδο παίρνοντας μαζί μου φελιζόλ.

Να ανακαλέσει όσα προσβλητικά είπε. Ορισμένοι να μην κάνουν μόνο δηλώσεις αλλά να δουλέψουν για τις Ενώσεις που έχουν πολλά προβλήματα.

Κάποιοι δεν ήθελαν να πετύχει ο τελικός. Δεν θέλω να πω περισσότερα αλλά κάποια γεγονότα ίσως ήταν προβοκάτσια. Επεισόδια έκαναν άτομα με διαπιστεύσεις.”

Διαβάστε ακόμα:

“Το κίνημα των απαξιωμένων”: Βράζουν οι πρόεδροι των ΕΠΣ για την αντιμετώπιση που είχαν στον τελικό Κυπέλλου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή