Τσίκινης: Σωστό το πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού από τον Ευαγγέλου – Πολύτιμος ο Διαμαντόπουλος ως τέταρτος διαιτητής

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ηρακλής Τσίκινης βρήκε πολύ καλή την διαιτησία του Ευαγγέλου στο κρίσιμο παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα σε Παναιτωλικού και Ξάνθη, τονίζοντας πως σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων για χέρι του Παπάζογλου.

Αναλυτικά:

Είχαμε ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο, με πολλή ένταση, το οποίο κρίθηκε από ένα πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Ευαγγέλου στο 83′.

Δύσκολη η συγκεκριμένη φάση γιατί το χέρι που έγινε από τον Παπάζογλου, έγινε μέσα σε ένα συνονθύλευμα ανθρώπων, οπότε δεν ήταν εύκολο να το διακρίνει. Ο ρέφερι ήταν σε καλή θέση, σωστά καταλόγισε το πέναλτι και σωστά ο διαιτητής VAR Σκουλάς συμφώνησε με την αρχική απόφαση του Ευαγγέλου, με το πέναλτι αυτό να κρίνει ουσιαστικά μία κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, υπήρξαν κάποια προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο, διέκρινα κάποια αστάθεια. Ωστόσο σωστή ήταν η αποβολή του προπονητή του Παναιτωλικού, Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος κλώτσησε μακριά μία μπάλα. Τον Ευαγγέλου βοήθησε πολύ και ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε πάρα πολλή δουλειά στους πάγκους.

Λίγα ήταν τα λάθη ουσίας και θεωρώ πως σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη σημασία, η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή και το πιο σημαντικό είναι πως δεν υπήρξε διαμόρφωση αποτελέσματος από κάποια απόφαση της διαιτητικής ομάδας.

Βαθμολογία: 8.30

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή