Τσιώλης για την αναδιάρθρωση: ''Παρωδία η Super League 2, δύο ομάδες δεν υπήρχαν από την αρχή''

Print Friendly, PDF & Email

O Σάκης Τσιώλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα ”mikriliga” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης και εξέφρασε την άποψή του ότι οι ομάδες πρέπει να στηριχθούν σε Έλληνες παίκτες.

Απόσπασμα των όσων είπε:

Για την αναδιάρθρωση: «Πρώτα από όλα η Σούπερ Λιγκ 2 είναι παρωδία. Πραγματικά ήταν ξεφτίλα για το ποδόσφαιρο με δύο ομάδες που δεν υπήρχαν από την αρχή. Ουσιαστικά ήταν δέκα ομάδες και δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίθηκαν.

Μονόδρομος η μια κατηγορία, η οποία θα ήταν καλή και θα μπορούσε να στηριχτεί υπό την αιγίδα της Σούπερ Λιγκ, να υπάρχει μια διαχείριση γενικότερη, για δεκαέξι ομάδες οι οποίες θα μπορούσαν να πάρουν χρήματα έτσι ώστε να στηριχτούν στα πόδια τους και να βγαίνει υγεία από τη διαδικασία.»

Για την ανάρτηση Κατσουράνη: «Το πρωτάθλημα της Β’ και της Γ’ είναι ο μόνος πνεύμονας που μπορεί να τροφοδοτήσει με Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Όχι σαν το χάλι της Σούπερ Λιγκ, που οι περισσότεροι παίκτες είναι ξένοι. Είδαμε όλοι την ανάρτηση του Κατσουράνη…

Η Β’ Εθνική πρέπει να έχει δεκαέξι ομάδες, η Γ’ Εθνική τέσσερις ομίλους των δεκαέξι ομάδων. Άντε να βγάλει 6 ομίλους με λιγότερες ομάδες. Η Β’ πρέπει να είναι επαγγελματική με κεντρική διαχείριση από τη Σούπερ Λιγκ.

Όχι να είναι μόνο οι δεκατέσσερις, να είναι κλειστό κλαμπ και οι άλλοι να μην υπάρχουν πουθενά…»

Καμία δημοσίευση για προβολή