ΤΖΟΚΕΡ: Τουλάχιστον 2,4 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας την Τρίτη και 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι

Print Friendly, PDF & Email

Έξι συνεχόμενα τζακ ποτ μετρά το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ, που κληρώνει αύριο τουλάχιστον 2,4 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα, όπως και σε κάθε κλήρωση, μοιράζει το ποσό των 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι.

Η κλήρωση για τα 2,4 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το  κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 21:30.

 

Τους 47 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

Η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε ακόμη 3 τυχερούς 5άρηδες, που κέρδισαν έπαθλα των 100.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα, το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 47 τυχερούς 5άρηδες, με έναν από αυτούς να έχει στο δελτίο του πέντε επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία και να κερδίζει 500.000 ευρώ.

Ένας από τους νικητές του ΤΖΟΚΕΡ κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Παναγιώτη Χρήστου, που βρίσκεται στην οδό Αθηνών 118 στην Καλαμάτα. «Ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφεται στο κατάστημά μας, γεγονός που μας έδωσε μεγάλη χαρά. Το τυχερό δελτίο κόστισε 6 ευρώ και ήταν συμπληρωμένο με τυχαίες επιλογές αριθμών. Μακάρι να φέρουμε τύχη σε περισσότερους πελάτες του καταστήματος μας και, γιατί όχι, να αναδείξουμε και έναν νικητή σε κάποιο μεγάλο τζακ ποτ της πρώτης κατηγορίας», αναφέρει ο κ. Χρήστου.

Παναγιώτη Χρήστου, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα

 

«Θέμα συζήτησης στην περιοχή»

Από την πλευρά της, η κα Νίκη Σουργκούνη, υπάλληλος στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Σταύρου Μπαρέτη 2, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζει: «Ο τυχερός 5άρης που βρέθηκε στο κατάστημα μας έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών μεταξύ των θαμώνων, αλλά και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής. Αν και δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, μας δίνει μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση που κάποιος πελάτης μας κέρδισε 100.000 ευρώ».

Νίκη Σουργκούνη, υπάλληλος σε τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή