Τζώρτζογλου: Αν υπάρξει άλλη υποψηφιότητα είτε από εμένα, είτε από άλλον, θα το ξέρουμε όταν τελειώσουν οι προθεσμίες

Print Friendly, PDF & Email

Mε ανάρτηση στο facebook ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, σχολίασε τη συνέντευξη του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ, Σταυρου Ψαρρόπουλου, αναφέροντας τα εξής:

“Το αν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ, είτε από εμένα, είτε από κάποιον άλλο, θα το ξέρουμε σίγουρα όταν τελειώσουν οι προθεσμίες που όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ είναι 10 ημέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών (όταν αυτές διεξαχθούν).

Ακούγοντας και διαβάζοντας τη συνέντευξη του φίλου υποψηφίου για την προεδρία της ΕΠΟ Σταύρου Ψαρόπουλου στην ιστοσελίδα www.sdna.gr που θα τονισω για μια ακομη φορα οτι ειναι ενας ευγενης και αξιόλογος παράγοντας με ήθος και εμπειρία.

Τολμώ με μεγάλη ικανοποίηση να πω ότι το συντριπτικό ποσοστό των “προγραμματικών” δηλώσεων του Σταυρου Ψαροπουλου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και με ικανοποιεί
σε μέγιστο βαθμό, αρκεί φυσικά να γίνουν πραξη οταν και εάν τελικά ο Σταύρος ο Ψαρόπουλος είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Συντάσσομαι με σημεία που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη…
1) Για τις “αμαρτωλές” εκλογές της ΕΠΟ στην Αλεξανδρούπολη.
2) Για το 1.5 εκατομμύριο ετήσιο κόστος της ΚΕΔ που θα μειωθει αισθητα.
3) Για τις προαναγγελίες για μειώσεις των σκανδαλωδών μισθών 7.000 η 10.000 η 15.000 ευρω το μηνα ή και για απολύσεις κάποιων “νεοφερμένων”.
4) Για τις παρεμβάσεις των εκάστοτε υφυπουργών αθλητισμού αλλά και για τις υπερβολές στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.
5) Για την χαμένη αξιοπιστία της ΕΠΟ.
6) Για την τοξικότητα που δημιουργούν οι εμπρηστικές και υβριστικές δηλώσεις, χωρίς τιμωρία από τα πειθαρχικά όργανα.
7) Για την οικονομική ενίσχυση των Ενώσεων…

Τώρα για τον εάν είναι 15 ή 17 οι Ενώσεις που θα στηρίξουν τον Νικο Τζώρτζογλου, αυτό είναι κάτι άγνωστο προς το παρόν και θα το δείξει η κάλπη την ημέρα των εκλογών, εάν φυσικά ο Νικος ο Τζώρτζογλου είναι υποψήφιος.

Διαβάστε ακόμα:

Ψαρόπουλος: Πολύ φοβάμαι ότι ο Ολυμπιακός θα είναι απέναντί μου – Ευπρόσδεκτη μία υποψηφιότητα από τον Τζώρτζογλου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή