Τζώρτζογλου: Χαοτική η ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο με απόπειρες κατά του δικαστή Κουτρίκη και του Κλάτενμπεργκ

Print Friendly, PDF & Email

Για την κατάσταση στην ΕΠΟ μετά την παραίτηση Ζαγοράκη, την ολιστική μελέτη και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, που θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και τον Άγγελο Στίμο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Για την κατάσταση στην ΕΠΟ μετά την παραίτηση Ζαγοράκη: Προστέθηκε στο ομιχλώδες τοπίο. Δεν μπορεί να ήταν τυχαία η παραίτηση του. Αν και έχουν γίνει βήματα προόδου με το VAR και τους ξένους διαιτητές. Τρεις διαφορετικές ομάδες έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα τα τρία τελευταία χρόνια. Όμως υπάρχει χαοτική, αποπνικτική και τοξική ατμόσφαιρα. Απόπειρα στον δικαστή Κουτρική, απόπειρες κατά της ζωής του Κλατενμπεργκ, όπως είπε ο κ. Αυγενάκης, οι φάκελοι από την Sportradar δεν σταματάν να φτανουν.

Πανάξιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, παρότι δεν είμαι Ολυμπιακός. Και ο ΠΑΟK σωστά το πήρε και η ΑΕΚ με κάποιες ενστάσεις το πήρε. Δεν είναι δυνατόν ο υφυπουργός αθλητισμού να μη μιλάει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ εδώ κι ένα χρόνο. Φταίνε και οι δύο πλευρές. Υπάρχει βία, επιθέσεις κατά διαιτητών. Αυτοί που έχουν χρέος δεν μιλάνε μεταξύ τους.
Για την ολιστική μελέτη: Μπράβο στον πρωθυπουργό για την ολιστική μελέτη.
Το θέμα είναι αυτοί που έχουν υποχρέωση να την εφαρμόσουν, που δεν την εφαρμόζουν. Ας περιμένουμε λίγο. Το θέμα είναι να εφαρμοστεί.
Για το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ: Όπως είναι σήμερα τα πράγματα δεν θα είναι υποψήφιος. Θα πρέπει να έχεις στηρίγματα από τους ανθρώπους τους μεγάλους, που αυτοί θα επιλέξουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Εγώ θεωρούμαι και κάπως αιρετικός…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή