Τζώρτζογλου: Φαβορί ο Ψαρρόπουλος – Θα μετρήσω τα κουκιά για το αν θα είμαι υποψήφιος

Print Friendly, PDF & Email

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δεδομένα ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ στις 12 Δεκεμβρίου.

Απαντώντας στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος είπε: «Θα το δούμε στις 2 Δεκεμβρίου αν θα κατέβω. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις που γεννήθηκαν από κάποιες παραινέσεις κάποιων φίλων προέδρων από όλη την Ελλάδα. Το κατά πόσο αυτές είναι ικανές να με οδηγήσει στην τελική μου απόφαση να κατέβω δεν το γνωρίζω αυτή την στιγμή. Θα μετρήσουμε τα κουκιά (…)

«Ο κ. Ψαρόπουλος είναι το μεγάλο φαβορί γιατί όπως ξέρετε υπάρχει μία συμμαχία τριών υπερδυνάμεων-κολοσσών στο ελληνικό ποδόσφαιρο που τον στηρίζουν. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Δεν νομίζω ότι έχει 45 Ενώσεις, είναι σίγουρο. Είναι φαβορί, ξαναλέω, όποιος και αν είναι αντίπαλος. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι Ολυμπιακός. Σε αυτό το επίπεδο, όμως, δεν νομίζω ότι έχουν σημασία οι οπαδικές προτιμήσεις. Δεν έχει καμία σημασία».

Ρωτήθηκε γιατί δεν παρείχε στον ίδιο στήριξη η συμμαχία και απάντησε: «Αυτό θα πρέπει να το απαντήσει η συμμαχία των τριών. Δεν είναι αυτοσκοπός η προεδρία της ΕΠΟ. Πείτε με αν θέλετε ρομαντικό. Στόχος είναι να ξεφύγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτή την θολούρα. Για να γίνει αυτό χρειάζεται έναν πρόεδρο κοινής αποδοχής. Μπορεί να είναι ουτοπία, αλλά είναι η μόνη ρεαλιστική λύση. Χρειάζεται βελτίωση ο ΚΑΠ και κάποια άρθρα, αλλά, κυρίως, η νοοτροπία, η φιλοσοφία και οι αρχές.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι. Δεν μπορεί να παίρνει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα με πόσους βαθμούς διαφορά και να διαμαρτύρεται για την διαιτησία. Διάφοροι μαϊντανοί που βγαίνουν καθημερινά, δεν ξέρω με τι κριτήρια βγαίνουν».

«Δεν θα κατέβαινα, όχι μόνο με τον κ. Μαρινάκη, αλλά με καμία χρωματιστή φανέλα, όχι μόνο του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή