Τζώρτζογλου: “Κύριε Κλάτενμπεργκ, αφήστε την κοροϊδία…”

Print Friendly, PDF & Email

ΠΡΟΣ  

Πρόεδρο ΚΕΔ κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ   

  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ  

Πρόεδρο και Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΟ  

Προς όλες τις ΕΠΣ της Ελλάδας 

Μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ 

 

Κύριε Κλάτενμπεργκ

 

Έχουμε κουραστεί αλλά επανερχόμαστε δεν τα παρατάμε..

Σας έχουμε κουράσει και σας ίσως αν και τα 50.000 ευρώ περίπου που μας στοιχίζετε (μόνο εσείς) τον μήνα, μας δίνει το δικαίωμα σε μία ακόμα προσπάθεια να σας “ξανακουράσουμε” προκειμένου να διεκδικήσουμε τα “ψίχουλα” από έναν μέλος της Ένωσης μας, τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

Ο εν λόγω συνεχίζει να επιμένει με την δική σας, αυτήν την φορά, ανοχή, να μην αποδίδει τα αυτονόητα, αν και το κόστος του για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, προσέγγιζε τις 15.000 ευρώ περίπου το μήνα για περίπου 4.5 χρόνια.

Με λύπη μας παρατηρούμε ότι συνεχίζετε ανελλιπώς να ορίζετε τον Μιχάλη Κουκουλάκη στις αναμετρήσεις της Super League 1 αλλά να ορίζετε και στα διεθνή παιχνίδια ως παρατηρητής διαιτησίας, ενώ συνεχίζει να μην είναι εντάξει στις οικονομικές του υποχρεώσεις όπως ορίζουν οι κανονισμοί απέναντι στην ένωσή μας…

Το γεγονός ότι συνεχίζετε, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από σας, να ορίζετε τον κ. Κουκουλάκη, προκαλεί το κοινό αίσθημα και ξεπερνά τα όρια της κοροϊδίας απέναντί μας και παρά τις όσες συζητήσεις έχουμε κάνει προκειμένου ο κ. Κουκουλάκης να τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες προς την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Κύριε Κλάτενμπεργκ μας είχατε πει στην μιας ώρας τηλεδιάσκεψη που είχαμε κάνει μαζί σας τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου ότι θα έχετε επικοινωνία με την FIFΑ, την UEFA και τον κ. Κουκουλάκη χωρίς έκτοτε να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Τα ίδια μας είπατε και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε μαζί σας ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αλλά και κατά την πρόσφατη παρουσία σας στο Ηράκλειο, παρουσία των μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ αλλά και της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ.

Με διαβεβαιώσετε εσείς κ. Κλατενμπεργκ εμένα προσωπικά ότι ο κύριος Κουκουλάκης έχει υποχρέωση να καταβάλει τις υποχρεώσεις του και θα τις καταβάλει διαφορετικά δεν θα ξανά οριστεί.. Αυτό μου είπατε εσείς. Μόνο υποσχέσεις και λόγια!

Κύριε Κλάτενμπεργκ, αφήστε την κοροϊδία και αντιμετωπίστε με την δέουσα σοβαρότητα το θέμα. Δυστυχώς εκτίθεστε με την ανακολουθία σας και δεν αρμόζει η ανευθυνότητα σε έναν κορυφαίο αξιωματούχο του ποδοσφαίρου, όπως είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Το χρέος του κ. Κουκουλάκη για τα διεθνή παιχνίδια, που υπερβαίνουν τα 100 παιχνίδια, χρονολογείται από το 2008, δηλαδή εδώ και 13 χρόνια και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή