Tζώρτζογλου: Να αφήσουν τον εμβληματικό αρχηγό Θοδωρή Ζαγοράκη να διοικήσει

Print Friendly, PDF & Email

Υπέρ της επιλογής Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ τάσσεται με ανάρτηση που έκανε στα social media ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, ο οποίος είχε άφησει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη συγκεκριμένη θέση κόντρα στον Στ. Ψαρρόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Καλή χρονιά… Εύχομαι το 2021 να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Να έχουμε όλοι μας υγεία και ευτυχία…. Διανύουμε τις τελευταίες ώρες του 2020…

Μιας χρονιάς δύσκολης λόγω της πανδημίας, επίπονης για όλο τον πλανήτη, σοκαριστικής για τον αθλητισμό και το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε, το ποδόσφαιρο. Η τελευταία μέρα του χρόνου εύχομαι να είναι και εκείνη που θα σημάνει το τέλος της πανδημίας και μια νέα, αισιόδοξη, χαρούμενη ημέρα να ανατείλει στον ορίζοντα, μια ημέρα που πρέπει όλους να μας βρει χαμογελαστούς και προπάντων υγιείς.

Και για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο εύχομαι το παρελθόν της τοξικότητας και της μιζέριας να μείνει πίσω και επιτέλους το σκοτάδι να το διαδεχτεί ένας ήλιος λαμπερός! Έρχεται λοιπόν το 2021 αλλά θα μου επιτρέψετε να ανατρέξω λίγα χρόνια παλαιότερα, σε εκείνο το αξέχαστο 2004, τη χρονιά που όλοι οι Έλληνες πανηγύρισαν, βγήκαν στους δρόμους, αγκαλιάστηκαν, έκλαψαν από συγκίνηση…

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο εμβληματικός αρχηγός μας, σήκωνε τότε την κούπα του EURO στον ουρανό και μαζί έστελνε στα ουράνια από χαρά όλη την Ελλάδα. Με βασικά στοιχεία ΣΥΜΠΝΟΙΑ – ΣΥΜΨΥΧΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ – ΤΥΧΗ ο Ζαγορ με αρχιτέκτονα τον Οτο και η καταπληκτική παρέα τους σήκωσαν την Ελλάδα στους εφτά ουρανούς..

Σχεδόν 16,5 χρόνια αργότερα μήπως όπως διαβάζουμε και ακούμε έφτασε η ώρα άραγε για ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΕΙΣ και να σταματήσει αυτή η τοξικότητα, η χρονιά ποδοσφαιρική παρακμή, ο ποδοσφαιρικός μας κατήφορος και με μια διοίκηση κοινής αποδοχής με «Ζαγόρ» και δίπλα του άξιους παράγοντες και στελέχη που υπάρχουν σίγουρα στον χώρο του ερασιτεχνικού αλλά και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου να πάρουν στα χέρια τους το ελληνικό ποδόσφαιρο και έτσι να αρχίσει η προσπάθεια για επιστροφή μετά από δεκαετίες στην ποδοσφαιρική “κανονικότητα”.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι η υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος δεν είναι εύκολη, είναι όμως το μόνο ρεαλιστικό βήμα και η μοναδική γεννήτρια παραγωγής ελπίδας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να θεραπευθεί η ποδοσφαιρική αυτή «πανδημία» στην Ελλάδα και να πάψουμε να δείχνουμε στην Ευρώπη ότι στη χώρα που γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα, αδυνατούμε να κάνουμε τα απολύτως βασικά.. Αρκεί όμως να υπάρξουν δυο όχι και τόσο εύκολες προϋποθέσεις.

1.ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ Θ.Ζ ΝΑ ΔΙΟΙΚΉΣΕΙ.

2.ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ για το ποδόσφαιρο των Ελλήνων παραγόντων..

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή