Τζώρτζογλου: Ο Αυγενάκης συνεχίζει να προκαλεί και να κοροϊδεύει – Καλούμε την ΕΠΟ να πάρει θέση

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΚΣ Ηρακλέιου με αφορμή την τροπολογία Αυγενάκη για την ολιγοήμερη παράταση εγγραφής στο μητρώο της ΓΓΑ και τη μείωση του ποσοστού πουθ α εισπράττει η ΕΠΟ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δόθηκε παράταση 15 ημερών, έως τις 17 Αυγούστου, για την εγγραφή των σωματείων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο. Μάλιστα, αναφέρεται ότι αυτό έγινε κατόπιν αιτήματος του προέδρου της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκου και κατόπιν συμφωνίας με τον ίδιο, κάτι για το οποίο εκφράζουμε τις αμφιβολίες μας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης συνεχίζει να προκαλεί, να κοροϊδεύει και να οδηγεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον αφανισμό, δίνοντας προσχηματική παράταση για το Μητρώο για λίγες ημέρες εντός Αυγούστου, διάστημα όπου όλες οι υπηρεσίες υπολειτουργούν και τα σωματεία είναι αδύνατο να ολοκληρώσουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται.

Παράλληλα προκαλεί αναφέροντας ότι η ρύθμιση για την ολιγοήμερη παράταση θα δοθεί μαζί με την απροκάλυπτη παρέμβαση-τροπολογία για περιορισμό του ποσοστού σε 1% (από 5%) που εισπράττει η ΕΠΟ από τις ραδιοτηλεοπτικές συμβάσεις των ΠΑΕ.

Καλούμε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να πάρει θέση επ’ αυτού και κατά της προκλητικής και καταστροφικής στάσης του Λ. Αυγενάκης εις βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Νίκος Τζώρτζογλου
Πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου
Πρόεδρος Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή