Τζώρτζογλου: Ο “νεκροθάφτης” του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει και όνομα και επώνυμο…

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου,  με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στο θέμα της αναστολής των πρωταθλημάτων :

«Νιώθω προδομένος και μαζί με μένα κάποιες χιλιάδες ψηφοφόρων μου, από μια παράταξη στην οποία πολιτεύομαι γιατί η συγκεκριμένη παράταξη διαθέτει ορισμένα κυβερνητικά στελέχη με ακραία ολοκληρωτικές απόψεις που παραπέμπουν στις πιο μαύρες καθεστωτικές αντιλήψεις με αλαζονεία, ενός παρελθόντος που έχει πληγώσει βάναυσα την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Μαύρες σκοτεινές ημέρες που επαναλαμβάνονται σήμερα και οδηγούν στον «γύψο» το ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τον ελληνικό αθλητισμό. Που απειλούν την ελευθερία της άθλησης, κλείνοντας τα γήπεδα και χιλιάδες νέα παιδιά αντί να βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους, ωθούνται σε άλλες ενέργειες και παρεκτροπές.

Που εκβιάζουν ανήμπορους – φουκαράδες – εξαθλιωμένους οικονομικά παράγοντες να ανέβουν τον γραφειοκρατικό γολγοθά, προσκομίζοντας τον φάκελο της “Κύπρου” προκειμένου να πάρουν ένα φιλοδώρημα 1.600 ευρώ. Δυστυχώς ο “νεκροθάφτης” του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει και όνομα και επώνυμο…”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή