Τζώρτζογλου: Ο Ψαρρόπουλος είναι φαβορί, όμως ο αριθμός των ΕΠΣ που τον στηρίζουν δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται

Print Friendly, PDF & Email

Στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ και στο ενδεχόμενο δικής του υποψηφιότητας, αναφέρθηκε ο πρεόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο.

Μεταξύ άλλων, σε απόδοση του SoccerPlus, είπε:

“Yπάρχουν κάποιες σκέψεις για να διεκδικήσω την προεδρία της ΕΠΟ, μετά από παροτρύνσεις προέδρων Ενώσεων από όλη τη χώρα, τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Θα πρέπει να αποφασίσω αν θα κατεβώ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Μετράω τα κουκιά και τις πιθανότητες. Η αναβολή των εκλογών μου δίνει χρόνο για να πάρω τις τελικές αποφάσεις. Κάποιοι λένε «προχώρα», αλλά το αποτέλεσμα θα βγει στην κάλπη.

Υπάρχει θετική ανταπόκριση στο πρόσωπό μου, αλλά το φαβορί είναι ο Ψαρρόπουλος. Όμως ο αριθμός των Ενώσεων, που στηρίζουν τον Ψαρρόπουλο δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται. Την επόμενη εβδομάδα θα έχω καταλήξει αν θα είμαι υποψήφιος. Είτε είμαι, είτε όχι, θα πρέπει ο ηττημένος να δώσει πίστωση χρόνου στο νικητή και οι «μεγάλοι» να τον αφήσουν να λειτουργήσει ανεπηρέαστος.

Αυτό που έχουμε τις τελευταίες δεκαετίες δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι σε ημιθανή κατάσταση. Βγαίνει ο κάθε μαϊντανός, ακόμα και ιδιοκτήτης ΠΑΕ με βεβαρυμμένο παρελθόν και βρίζει άλλους προέδρους. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία.

Ο Ολυμπιακός τα πήρε όλα και αυτό που μόνιμα ακούμε είναι ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο. Δηλαδή αν δεν ήταν στημένο με πόσους βαθμούς θα έπρεπε να το πάρει για να είναι ευχαριστημένοι; Με πενήντα; ;Eχει έναν τεράστιο πρόεδρο και μια τεράστια ομάδα. Δε γίνεται να τρέχει στα δικαστήρια.

Ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλει και μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Αν κάτσουν και οι μεγάλοι σε ένα τραπέζι και καταλάβουν ποιό είναι το συμφέρον τους. Το περιβάλλον να είναι καθαρό και ανταγωνιστικό”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή