Τζώρτζογλου για Αυγενάκη: “Σαν τον χαμαιλέοντα, που έρπει και θέλει να τρυπώνει παντού και με κάθε τρόπο!”

Print Friendly, PDF & Email

Λίγες ώρες μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΠΣ Ηρακλείου, ο Ν. Τζώρτζογλου εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook, επίθεση στον υφυπουργό αθλητισμού, Ελ. Αυγενάκη κατηγορώντας τον για “παρασκηνιακές μεδοδεύσεις” ενάντια στην υποψηφιότητά του.

Το κείμενο που ανάρτησε ο Τζώρτζογλου έχει ως εξής:

«Μέγαρο Μαξιμου ακούει; Εκλογές Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, εν έτει 2022… Εκλογές ενός αθλητικού φορέα, που κάποιοι νόμιζαν ότι είναι βουλευτικές και έπραξαν αναλόγως.

Μια προεκλογική περίοδος γεμάτη παρασκηνιακές μεθοδεύσεις από τον Ηρακλειώτη υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος κατάφερε να κάνει άνω-κάτω σωματεία και διοικήσεις με τις τακτικές του.

Μέχρι και ολόκληρα Διοικητικά Συμβούλια πέρασαν την πόρτα του πολιτικού γραφείου στην 25ης Αυγούστου. Αφήστε τα τηλέφωνα που έπεσαν!

Βέβαια, οι άνθρωποι του γραφείου ίσως να ξέχασαν ότι μάτια υπάρχουν και βλέπουν και αφτιά που ακούν, και ενήργησαν αδίστακτα και με περίσσιο θράσος.

Στην τελική, βέβαια, όχι μόνο δεν πέρασαν οι πρακτικές τους αλλά η ήττα τους είναι συντριπτική, 92% με 87 και 1 1 -0 στις έδρες του Δ.Σ.

Ποδοπατήθηκαν όλα τα μικροπολιτικά παιχνίδια τους!

Ωστόσο, δεν μπορεί παρά τα τα όσα έγιναν στο Ηράκλειο να είναι μια μικρογραφία του πώς έχει κινηθεί ο συγκεκριμένος υφυπουργός στις αθλητικές Ομοσπονδίες, αλλά και όπου αλλού υπάρχει εκλογική κάλπη.

Σαν τον χαμαιλέοντα, που έρπει και θέλει να τρυπώνει παντού και με κάθε τρόπο! Αλήθεια, το Μέγαρο Μαξιμου ακούει;;;

Ένας πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας… Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ελλάδος. Και πρόεδρος της ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή