Τζώρτζογλου σε FIFA/UEFΑ: “Είστε η ασπίδα μας – Δεν μπορεί να σας κουνάει το δάκτυλο ο κάθε… φωτογράφος”!

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου κατά την ομιλία του στη ΓΣ της ΕΠΟ, μεταξύ άλλων, είπε: “Αυτός ο απίθανος τύπος, ο Αυγενάκης, είπε ότι, επικράτησε η νομιμότητα. Ξέρετε με τι μοιάζει αυτός; Με κάτι Κρητικούς, που κυκλοφορούν στην Κρήτη με την πιστόλα στα χέρια και τη βάζουν στον κρόταφο της κόρης τους και της λένε: “Mωρή, αν πάς με κανέναν, θα σε σκοτώσω! Και η κόρη μένει παρθένα… Αυτή είναι η νομιμότητα Αυγενάκη”
Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, ζήτησε τη στήριξη τους, ενώ υπέβαλλε πρόταση, ζητώντας να παρέμβουν στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και να ζητήσουν παράταση, για τα σωματεία που δεν έχουν μπει στο μητρώο:
«Όσο και αν είπαμε ότι ο υφυπουργός έκανε μισό βήμα πίσω, κάναμε κι εμείς μισό βήμα πίσω. Ο απίθανος τύπος λέει ότι όσα σωματεία δεν είναι στο Μητρώο διαγράφονται. Θα τους πούμε «φύγετε από το ποδόσφαιρο» επειδή το θέλει αυτός ο τύπος»
«Ενώ προσπαθείτε, ο Αυγενάκης δεν σας σέβεται. Είστε η ασπίδα μας, απέναντι σε έναν κομπλεξικό, απίθανο τύπο, που έχει εμμονές… Δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο στην UEFA ο κάθε… φωτογράφος. Να μας βοηθήσετε κύριοι της UEFA και της FIFA, διαγράφει 200 σωματεία από το ποδόσφαιρο βάση του νόμου. FIFA και UEFA πρέπει να ζητήσουν άμεσα σε συνάντηση με την κυβέρνηση, να δοθεί δικαίωμα σε αυτά τα 200 σωματεία να παίξουν και το καλοκαίρι βλέπουμε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή