Τζώρτζογλου: Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι στα καλύτερά του. Επεισόδια, παρασκήνιο, τοξικότητα και “στημένα”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξει η έδρα της Εθνικής, σχολιάζοντας την αποκαρδιωτική εικόνα του ΟΑΚΑ και τα εν γένει προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου:

“Η ΕΠΣ Ηρακλείου – η Περιφέρεια Κρήτης – ο Δήμος Ηρακλείου – όλη η Κρήτη, είχαν, έχουν και θα έχουν ΑΝΟΙΧΤΗ την αγκαλιά τους για την Εθνική μας ομάδα…Η εικόνα του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Κόσοβο ήταν θλιβερή… Ήταν εικόνα ντροπής και κατάντιας…Μόλις 1.388 εισιτήρια κόπηκαν σε ένα επίσημο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι στα καλύτερά του. Επεισόδια στα γήπεδα, βία, προβλήματα, παρασκήνιο, η τοξικότητα δεν σταματά.

Ο βομβαρδισμός των φακέλων με τα ύποπτα στημένα παιχνίδια από τη sportradar συνεχίζεται. Η κατρακύλα στο UEFA Ranking επίσης. Επιτέλους θα πρέπει η Εθνική αγαπημένη των Ελλήνων να αγκαλιαστεί και να έχει τον σεβασμό που της αξίζει από την ΕΠΟ, από τους φορείς, από τους Έλληνες φιλάθλους. Δεν μπορεί να αγωνίζεται στο λεκανοπέδιο Αττικής με 5 εκατ. κόσμο και στο γήπεδο να πηγαίνουν 1.388 άτομα! Το είπε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής ότι η έδρα θα πρέπει να αλλάξει.

H αγκαλιά της Κρήτης είναι ανοιχτή και το Παγκρήτιο Στάδιο που τις παρεμβάσεις που γίνονται από τον δήμο Ηρακλείου και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης είναι η πλέον κατάλληλη έδρα για την Εθνική Ελλάδας.
Μην ξεχνάμε ότι στο πρόσφατο ΦΙΛΙΚΟ της Εθνικής 2004 με τους Παλαίμαχους της Ίντερ (7 Ιουνίου 2017) το Παγκρήτιο γέμισε με 25.000 κόσμο. Κατάμεστο επίσης και στα παιχνίδια της Εθνικής μας με Ισραήλ, με Μολδαβία με Ουγγαρία και πάντα νικηφόρα αποτελέσματα και σε ένα επίσημο παιχνίδι έπαιξε μπροστά σε ένα άδειο και παγωμένο στάδιο όπως το ΟΑΚΑ…
Φέρτε την Εθνική στο Παγκρήτιο στο Ηράκλειο. ΕΔΩ στην Κρήτη, ΕΔΩ που την αγαπάμε περισσότερο. ΕΠΣΗ, Δήμος Ηρακλείου, Περιφέρεια, όλη η Κρήτη, ανοίγουν την αγκαλιά τους για την Εθνική μας ομάδα!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή