Τζουτζάρης: ”Αν δεν υπάρχει τηλεοπτική στέγη τότε το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει, χαμηλή η πρώτη πρόταση της ΕΡΤ”

Print Friendly, PDF & Email

O γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τζουτζάρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Athletic Radio 104,2″για το θέμα των τηλεοπτικών στη Superleague 2 και την απόφαση για μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην τελευταία συνάντηση δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα και κάτι που να μας αφήνει αισιόδοξους. Με λίγη καλή θέληση μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι κάτι που το ζούμε σχεδόν κάθε χρόνο. Αν δεν υπάρχει τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος τότε αυτό δεν μπορεί να ξεκινήσει κανονικά. Αλλά από εκεί και πέρα όλα είναι στο χέρι μας. Αυτήν την στιγμή παίρνοντας ως δεδομένη την πρώτη συνάντηση, γιατί δεν υπήρξε δεύτερη άρα και νεότερη απόφαση δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη πρόταση της ΕΡΤ ήταν πολύ χαμηλή για να είμαστε αισιόδοξοι. Δεν υπάρχει δεύτερη επαφή και νέα προσέγγιση. Θέλω να πιστεύω πως θα ξεπεραστεί ο σκόπελος και εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα το πρωτάθλημα γιατί όσο πιο πίσω πάει τόσο περισσότερο στριμώχνεται το πρόγραμμα», δήλωσε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή