Βακάλης: “Επικοινωνικακό τρικ προς ανυποψιάστους η δεκαπενθήμερη παράταση”

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την έως 17 Αυγούστου που δόθηκε από τον υφυπουργού αθλητισμού, Ελ. Αυγενάκη, για την εγγραφή των σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Αν θέλουμε να λέμε αλήθειες …..

Η 15θήμερη παράταση μόνο ως επικοινωνιακό τρικ προς ανυποψίαστους με το θέμα κατοίκους της χώρας μπορεί να εκληφθεί.
Στην ουσία τα Σωματεία εξαναγκάζονται ( δια Νόμου μάλιστα) να δηλώσουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ εικονικές προσλήψεις κ ασφαλίσεις προπονητών κ με το ανάλογο χρηματικό πρόστιμο , που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν έχουν δει καν τα πρόσωπα τους. Σε άλλες δε περιπτώσεις , παρατηρείται το φαινόμενο ο ίδιος προπονητής να δηλώνεται απο 5-6 Σωματεία.
Και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό αφού υπάρχουν τόποι που είτε δεν υπάρχει ικανός αριθμός προπονητών UEFA B κλπ, είτε δεν υπάρχουν καν. Και όλα αυτά εν γνώσει κ υπό την ανοχή ( ΑΛΛΑ κ την ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ…!!!) των Νομοθετών. Αν το σκεπτικό των Νόμων έχουν αυτή την λογική , … τότε «κλάφτα Χαράλαμπε…»
ΝΑΙ στο Μητρώο, ΝΑΙ στο νοικοκύρεμα. ΟΧΙ στον παραλογισμό και στην διάλυση ΝΟΜΙΜΩΝ Κ ΕΝΕΡΓΩΝ Σωματείων με τεράστια κοινωνική προσφορά στις τοπικές μας πολύπαθες κοινωνίες!
Το δε αίτημα της ΕΠΟ , μόνο ως τακτικός ελιγμός μπορεί να εκληφθεί και έτσι ελπίζουμε να είναι… , γιατί αλλιώς … ξανακλάφτα Χαράλαμπε…
               Νίκος Βακάλης
        Πρόεδρος Ε.Π.Σ Σάμου.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή