Βακάλης: “Γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει ποτέ την άποψη του προέδρου της ΕΠΟ για τον αθλητικό νόμο;”

Print Friendly, PDF & Email

Mε ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και τέως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, με αφορμή την σύμφωνα με δημοσιεύματα επικείμενη επίσκεψη του πρόεδρου της ΕΠΟ στο Μέγαρο Μαξιμού, αναφέρεται στα αιτήματα, που πρέπει να τεθούν όσον αφορά τον αθλητικό νόμο και βάζει θέμα σύγκρουσης συμφερόντων.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Διαβάζω σήμερα ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ θα επισκεφθεί το Μαξίμου με αίτημα την παράταση της εφαρμογής του (κατάπτυστου) Νόμου για τα ερασιτεχνικά σωματεία κ όσο αναφορά την απαγόρευση χρήσης Αθλητικών Εγκαταστάσεων. Μάλιστα!

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος και πότε εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ να διαπραγματευτεί ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο αίτημα; Νομίζω κανείς.

Το αίτημα των Ενώσεων είναι η άρση άρθρων του Νόμου, με βασικότερο αυτό που υποχρεώνει τις Ενώσεις να υποβάλλουν την λίστα των μελών των Γενικών Συνελεύσεων τους και την έγκριση αυτών (υπόδειξη σε ελεύθερη μετάφραση ) από την ΓΓΑ.

Είναι το άρθρο λόγω του οποίου σε αρκετές Ενώσεις έως τώρα , είδαμε την ομορφιά να εκλέγουν 5,6 κ 7 σωματεία (εκ των 40, 50, 60) Διοικήσεις Ενώσεων. Είναι το άρθρο απ το οποίο ξεκινούν και τελειώνουν όλα .

Αυτό ζητούν οι Ενώσεις κ. Πρόεδρε της ΕΠΟ. Είναι Οριζόντια ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ Κρατική Παρέμβαση κ αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό απ τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες των οποίων είναι ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η προφύλαξη του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ των μελών τους.

Και αλήθεια…., γιατί ποτέ έως τώρα δεν έχουμε ακούσει την άποψη σας και την γνώμη σας για αυτόν τον Αθλητικό Νόμο; Ποτέ!

Σύγκρουση συμφερόντων; Τις προβλέπει τις περιπτώσεις αυτές ο Κώδικας Δεοντολογίας , αλλά κ το Καταστατικό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή