Βακάλης: Οι διεθνείς συνομοσπονδίες έκαναν πολιτική και προσπάθησαν να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, που παρακολούθησε την παρουσίαση της “ολιστικής μελέτης” των FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με ανάρτησή του σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media, πήρε θέση για τις συστάσεις που κάνουν οι διεθνείς συνομοσπονδίες στην ελληνική ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Βακάλη:

“Ε.Π.Ο
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.
Άρθρο 1, παρ 5. ( απόσπασμα).,
“Η ΕΠΟ είναι η μόνη κ αποκλειστική αρχή για την οργάνωση, διοίκηση, λειτουργία κ διαχείριση του Ελληνικού ποδοσφαίρου κ την εκπροσώπηση του στην Ελλάδα κ παγκοσμίως.”

Ποτέ δεν περίμενα λοιπόν, ότι για θέματα που άπτονται των ανωτέρω θα ήμουν προσκεκλημένος άλλου φορέα κ ότι στο τέλος θα τον ευχαριστούσα για την φιλοξενία.

Λεπτομέρειες θα μου πείτε, αλλά αυτές οι λεπτομέρειες σε αρκετές περιπτώσεις είναι σημειολογικές κ κάνουν την διαφορά.

Θεωρώ επίσης, ότι είναι κ μια απ τις τόσες απαντήσεις που θα μπορούσαν να δοθούν σε όσους επέκριναν την δήλωση του κ Ψαρόπουλου περί χαμένου κύρους κ αξιοπιστίας. Κ ως γνωστόν ενός κακού…, μύρια έπονται.

Ως προς την ουσία της χθεσινής παρουσίασης , προσωπικά δεν ένιωσα έκπληξη για κάτι. Με όσους είχα συζητήσει το θέμα προγενέστερα, είχα πει ότι δεν περιμένω να αλλάξει κάτι στην στάση κ στην πρακτική των Διεθνών Συνομοσπονδιών. Εως τώρα πολιτική με όλους έκαναν, το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν κ τώρα. Με λιγάκι μεγαλύτερη προσοχή στα ανακοινωθέντα, αλλά κ στο ίδιο το γεγονός της παρουσίασης κ με τον τρόπο που αυτή έγινε, εύκολα θα διαπιστώσει κανείς ότι προσπάθησαν να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο…..Υπουργό , ΕΠΟ, μεγάλες δυνάμεις κλπ…

Το δε Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μας αφορούσε κ συνεχίζει να μην μας αφορά.

Φτου κ απ την αρχή….!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή