Βακάλης: Πως γίνεται να προτείνουμε ανθρώπους που δε γνωρίζουμε και δεν έχουν καμία σχέση με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο; 

Print Friendly, PDF & Email

Eνώ η υπόδειξη της υποψηφιότητας Μπαλτάκου για την προεδρία της ΕΠΟ έχει παραγγελθεί από το κέντρο λήψης αποφάσεων στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Ν. Βακάλης, με ανάρτηση στο facebook υποστηρίζει τα εξής:

“Τους υποψήφιους πολιτικούς, είτε της κεντρικής πολιτικής σκηνής, είτε της Τοπ. Αυτοδιοίκησης , κάποιες φορές τους περνάμε απο «βασανιστήρια»πριν τους ψηφίσουμε. Κάποιες άλλες φορές μια απλή χειραψία κ έστω ένα χαμογελαστό « γειά σου τι κάνεις; … αρκούν κ είναι μεγάλο πρόκριμα επιλογής. Γι αυτό βρισκόμαστε κ σ αυτή την κατάσταση σαν χώρα.

  Πόσο μάλλον δε…, όταν σε κάποιες Αθλητικές Ομοσπονδίες με 1002 προβλήματα, δεν ζητούνται καν τα προαναφερόμενα «κωμικά»κριτήρια επιλογής υποψηφίων .

Οι περισσότερες Ενώσεις φυτοζωούν. Το ίδιο κ η συντριπτική πλειοψηφία των Ερασιτεχνικών Σωματείων. Η ΕΠΟ απούσα απ αυτά τα προβλήματα. Η επιβίωση των ΕΠΣ κ των Σωματείων είναι ενα πολύ μεγάλο πρόβλημα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου κ οι προοπτικές ….τουλάχιστον αβέβαιες.

Πως γίνεται να προτείνουμε ανθρώπους που ούτε καν τους γνωρίζουμε, που ουτε καν τους έχουμε δει ποτέ; Που δεν είχαν – έχουν καμία απολύτως σχέση με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο;

   Με όλα αυτά τα δεδομένα κ με την πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα εδώ κ λίγα χρόνια, εύκολα απαντάται η απορία στο γιατί έχουμε φτάσει εως εδώ. Κ οι ευθύνες πλέον δεν πρέπει να καταλογίζονται στους κάθε είδους Αυγενάκηδες.

Ούτε κ σ αυτούς που κινούν τα νήματα. Φυσικά κ όχι. Βρήκαν κ κάνουν. Οι ευθύνες τελικά βαραίνουν αποκλειστικά κ μόνο εμάς. Τους Προέδρους των Ενώσεων.

Ας γίνομαι κακός κ αντιπαθητικός. Το προτιμώ απο το γίνομαι κάτι άλλο.

Υ/Γ. Ούτε τα πρόσωπα που δέχονται να ηγηθούν μ αυτές τις προυποθέσεις μου φταίνε. Δικαίωμα τους. Ασχετα αν εγώ θα αρνιόμουν την πρόταση να ηγηθώ π.χ της Ομοσπονδίας Μπρίτζ ( γιατί δεν ξέρω Μπρίτζ), ή της Super Legue ( γιατί δεν κατέχω τα μυστικά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου).”

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή