Βασιλείου: Θλίβομαι για την κατάσταση που έφτασαν την Ηλειακή Διαιτησία

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, αλλά και παλαίμαχος διαιτητής Α΄ Εθνικής, Σπύρος Βασιλείου, με αφορμή τους πρόσφατους πίανκες διαιτητών από την ΚΕΔ έστειλε στο soccerplus την ακόλουθη δήλωση:

“Η Ηλειακή διαιτησία δεν θα εκπροσωπηθεί τη νέα σεζόν σε κάποιες από τις δυο πρώτες κατηγορίες, ενώ μικρή θα είναι και η παρουσία της γενικά στις εθνικές κατηγορίες. Με βάση τους πίνακες τους οποίους ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, δεν υπάρχει πλέον κανένας Ηλείος διαιτητής στους πίνακες των δυο πρώτων κατηγοριών. Πιο μαύρη κατάντια για την Ηλειακή Διαιτησία από αυτή που βιώνει τώρα, δεν μπορεί να υπάρχει!! Όταν δεν σέβεσαι τους αγώνες και τους κόπους των διαιτητών. Όταν δεν έχεις καμία σχέση με αυτούς που είναι στα όργανα διοίκησης.

Όταν απαξιώνεις τούς πάντες τότε πολύ απλά απέτυχες κ. Κουλούρη, και καλό θα είναι να παραιτηθείς εσύ και το συμβούλιο σου! Ποτέ άλλοτε στην 50 Χρόνη και πλέον ιστορία της Ηλειακής Διαιτησίας δεν υπήρξε τέτοιος ξεπεσμός. Έχοντας τιμήσει την Ηλειακή Διαιτησία στα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ειλικρινά θλίβομαι για αυτή την κατάσταση που έφτασαν την Ηλειακή Διαιτησία, για την οποία μέχρι πρότινος, μιλούσε όλη η Ελλάδα» !