Βασίλης Σιδέρης: Η ΕΠΣ Αργολίδας αποκτά το πρώτο της Ενωσιακό γήπεδο

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, γνωστοποίησε πως η Ενωση απέκτησε το πρώτο της Ενωσιακό γήπεδο.

Αναλυτικά:
“Πέρασαν πενήντα επτά ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση της Ε.Π.Σ.Αργολίδας για να καταφέρει να αποκτήσει το πρώτο της Ενωσιακό γήπεδο.

Το πρώτο γήπεδο από τα τέσσερα Ενωσιακά που έχουμε προγραμματίσει μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου το 2018 είναι το ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας του Α.Ο.Πανανυφιακού στο οποίο προχωρούν οι εργασίες βελτίωσης με την τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα. Επιτέλους οι ποδοσφαιριστές των Μικτών μας ομάδων και η ομάδα του Α.Ο Πανανυφιακού αποκτούν ‘’το δικό τους σπίτι ‘’.

Αυτό ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του προγράμματος μας προεκλογικά, η βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων ή δημιουργία νέων. Με πολύ δουλειά, μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό βλέπουμε οι κόποι μας να πιάνουν τόπο.

Το θέμα των γηπέδων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το Αργολικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια. Η κατασκευή των νέων γηπέδων θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Eνα όνειρο πολλών ετών για την Ε.Π.Σ.Αργολίδας γίνεται πραγματικότητα.

Βασίλειος Γ. Σιδέρης
Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Αργολίδας
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αργολίδας”.

Καμία δημοσίευση για προβολή