Βαθμολογία Διαιτητών: Επιασε στην κορυφή τους Σιδηρόπουλο, Τσαγκαράκη ο Καραντώνης

Intime / Ο διαιτητής Καραντώνης
Print Friendly, PDF & Email

Στα δύο ματς της Παρασκευής Καραντώνης και Κουτσιαύτης ικανοποίησαν με τις εμφανίσεις τους σύμφωνα πάντα με τις κριτικές του Master REF, αντίθετα η απόδοση των τριών διαιτησιών το Σαββατοκύριακο έπεσε καθώς είχαμε δύο βαθμολογίες κάτω από τη βάση.

Πρεμιέρα με το δεξί στη νέα σεζόν έκανε ο Δημήτρης Καραντώνης. Ο διαιτητής της ΕΠΣ Ημαθίας, σύμφωνα με τον Ηρακλή Τσίκινη, πραγματοποίησε ελπιδοφόρα διαιτησία στην Τούμπα, στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και για αυτό ανταμείφθηκε με βαθμό 8,30.

Σε ικανοποιητικά στάνταρ κινήθηκε και η απόδοση του Αριστομένη Κουτσιαύτη στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. Ο Κώστας Ακρίδας σημείωσε πως το ματς δεν είχε τη δύσκολη φάση, ωστόσο ο διαιτητής της ΕΠΣ Αρτας έδειξε πως είχε έλεγχο του αγώνα, ήταν κοντά στις φάσεις και για αυτό βαθμολογήθηκε με 8,20.

Ο Αριστείδης Βάτσιος έπιασε τη βάση (8,00) στο Βόλος – Αρης σύμφωνα με τον Ναούμ Μιντιούρη, ο οποίος εντόπισε ένα σοβαρό λάθος, στο γκολ του Βόλου που αρχικά μέτρησε και το οποίο τελικά ορθώς ακυρώθηκε μετά από επανεξέταση της φάσης στο VAR.

Ο Γιώργος Βρέσκας διηύθυνε την αναμέτρηση Λαμία – ΟΦΗ και με εξαίρεση τη φάση του πέναλτι της Λαμίας, όπου χρειάστηκε το VAR για να το υποδείξει, δεν υπέπεσε σε κάποιο άλλο σοβαρό λάθος. Παρόλα αυτά, ο Κώστας Ακρίδας, στηλίτευσε το γεγονός ότι ο Βρέσκας χρειάστηκε πέντε λεπτά για να λάβει τελικά την ορθή απόφαση και εν τέλει τον βαθμολόγησε με 7,80.

Τη χειρότερη βαθμολογία (7,70) στη 2η αγωνιστική και γενικά στις πρώτες δύο αγωνιστικές ημέρες πήρε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Ο Ναούμ Μιντιούρης έκρινε προβληματική την πρεμιέρα του ρέφερι από την ΕΠΣ Μακεδονίας στο παιχνίδι Παναιτωλικός – ΑΕΚ, σημειώνοντας δύο σοβαρά λάθη, ένα πέναλτι και μία αποβολή.

Μετά από δύο αγωνιστικές φιγουράρουν στην κορυφή τρεις διαιτητές, οι Καραντώνης, Τσαγκαράκης και Σιδηρόπουλος, που απέσπασαν βαθμολογία 8,30 στην πρεμιέρα τους.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή