Βαθμολογία: Σταθερά σε καλή φόρμα ο Παπαπέτρου, πέντε διαιτητές κάτω από τη βάση την 4η αγωνιστική

Print Friendly, PDF & Email

Ο Τάσος Παπαπέτρου πήρε την καλύτερη βαθμολογία στην 4η αγωνιστική της Super League 1 και συνεχίζει να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Πέντε πάντως από τους επτά διαιτητές της τέταρτης στροφής υπέπεσαν σε ένα σοβαρό λάθος και βαθμολογήθηκαν με κάτω από τη βάση από τους κριτές του Master REF.

Ο Παπαπέτρου σε δύο φετινές εμφανίσεις του έχει πάρει ισάριθμες φορές 8,30. Ο Ηρακλής Τσίκινης χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι στο Ατρόμητος – ΑΕΚ.

Σε καλά επίπεδα ήταν και η διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη στο Παναθηναϊκός – Αρης με τον Ηρακλή Τσίκινη να βαθμολογεί τον Χανιώτη ρέφερι με 8,20.

Από εκεί και πέρα, οι Ευαγγέλου, Παπαδόπουλος, Τζοβάρας, Μανούχος και Καραντώνης βαθμολογήθηκαν με 7,90 από τους κριτές του Master REF, Ηρακλή Τσίκινη, Ναούμ Μιντιούρη και Κώστα Ακρίδα για την απόδοσή τους στην 4η αγωνιστική. Σημειώνεται πως οι Τζοβάρας, Παπαδόπουλος και Μανούχος πραγματοποίησαν φέτος το ντεμπούτο τους ως πρώτοι διαιτητές, ενώ για τον Ευαγγέλου και τον Καραντώνη ήταν η δεύτερη εμφάνιση.

Από τους διαιτητές που έκαναν στην 4η αγωνιστική 2η εμφάνιση, οι Τσαγκαράκης, Ευαγγέλου και Καραντώνης είδαν τον μέσο όρο της βαθμολογίας τους να χαμηλώνει. Προς το παρόν την κούρσα οδηγεί ο Φωτιάς (8,40) αλλά με μόλις μία εμφάνιση και ακολουθούν με 8,30 και δύο εμφανίσεις οι Σιδηρόπουλος και Παπαπέτρου. Στην τελευταία θέση είναι ο Βρέσκας (7,80).

Αναλυτικά η γενική βαθμολογία ΕΔΩ

Καμία δημοσίευση για προβολή