Βλάχος: "Είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του Παναθηναϊκού"

Πηγή: Intime/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Print Friendly, PDF & Email

Το διοικητικό μέλος του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα διεξάγονται πλέον οι προπονήσεις των “πράσινων”.

Ο Σπύρος Βλάχος μεταξύ άλλων μετάφερε και το μήνυμα της ιδιοκτησίας προς τους παίκτες της ομάδας: «Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Έπειτα, το λόγο πήρε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή