Βόλος: “Οι στοιχηματζήδες έχουν αρχίσει το πάρτι – Ο άσος στον αγώνα με το Λεβαδειακό έπεσε κατακόρυφα”

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Θεσσαλία”  η ΠΑΕ Βόλος έστειλε επιστολή: “προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, η οποία σημειωτέων κοινοποιήθηκε τόσο στον Αθλητικό Εισαγγελέα όσο και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο ορισμός του Τάσου Παπαπέτρου στο συγκεκριμένο αγώνα, ο «άσσος» του Λεβαδειακού έχει «πέσει» κατακόρυφα, που σημαίνει ότι οι στοιχηματζίδες έχουν αρχίσει το πάρτι.

Πιθανόν, γιατί όλη η φίλαθλη Ελλάδα έχει αντιληφθεί την προδιάθεση του Παπαπέτρου να αδικήσει για μία ακόμα μία φορά την ομάδα του Βόλου.

Για τον λόγο αυτό, η ΠΑΕ Βόλος έστω και την ύστατη στιγμή την άμεση αντικατάσταση του Τάσου Παπαπέτρου από τον αγώνα Λεβαδειακός-Βόλος και παράλληλα καλεί εκ νέου τον Παπαπέτρου να δηλώσει κώλυμα. Σε διαφορετική περίπτωση η ΠΑΕ Βόλος θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της, τόσο στα αστικά όσο και ποινικά δικαστήρια, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, όπως υποστηρίζουν στην ΠΑΕ, για πιθανή χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα και παράνομου στοιχηματισμού.”

Πηγή: Θεσσαλία

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή