Βόλτες με το νέο του αυτοκίνητο κάνει ο μεγάλος νικητής του MundoBall από το Πάμε Στοίχημα – Συμμετείχε στο παιχνίδι μέσω του OPAP Store App στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο μεγάλος νικητής του MundoBall, Αλέκος Κ., έξω από το κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena
Print Friendly, PDF & Email

 

Ένα ολοκαίνουριο, υβριδικό αυτοκίνητο κέρδισε ο μεγάλος νικητής του MundoBall, του παιχνιδιού προβλέψεων που διεξήγαγε το Πάμε Στοίχημα, μέσω του OPAP Store App, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Νικητής του MundoBall κατάφερε να αναδειχθεί ο Αλέκος Κ., ο οποίος κυκλοφορεί πλέον με το καινούργιο του αυτοκίνητο, που ήταν το μεγάλο έπαθλο.

Ο μεγάλος νικητής του MundoBall, Αλέκος Κ., με το νέο του αυτοκίνητο

Η ομάδα του ΟΠΑΠ τον υποδέχθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena για να τον συγχαρεί και να του παραδώσει το μεγάλο δώρο. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι ο νικητής. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κερδίσω ένα τέτοιο δώρο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΟΠΑΠ και ελπίζω να αναδειχθούν ακόμη περισσότεροι νικητές στο μέλλον μέσω της εφαρμογής OPAP Store App», δήλωσε κατά την παραλαβή του δώρου του ο Αλέκος Κ.

Ο μεγάλος νικητής του MundoBall, Αλέκος Κ. με την Betting Product Director του ΟΠΑΠ, Νίκη Παλάντζα

Τα κλειδιά στον μεγάλο νικητή παρέδωσε η Betting Product Director του ΟΠΑΠ, Νίκη Παλάντζα, η οποία τόνισε: «Μετά από ένα συναρπαστικό Παγκόσμιο Κύπελλο που οδήγησε σε «θεαματικές αναμετρήσεις» στο MundoBall από το Πάμε Στοίχημα, είχαμε τη χαρά να δώσουμε στον μεγάλο νικητή το δώρο του, ένα υβριδικό αυτοκίνητο. Το MundoBall είναι το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων που λανσάραμε από το Πάμε Στοίχημα ενόψει του Μουντιάλ και ο νικητής ήρθε πρώτος στην κατάταξη προβλέποντας σωστά τα περισσότερα από τα αποτελέσματα των αγώνων. Συγχαρητήρια στον νικητή μας, του ευχόμαστε καλά και ασφαλή ταξίδια με όμορφες διαδρομές! Με τη σειρά μας επιφυλασσόμαστε για ακόμη περισσότερα παιχνίδια από το Πάμε Στοίχημα και πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα από τη νέα, καινοτόμο εφαρμογή OPAP Store App».

Ο μεγάλος νικητής του MundoBall, Αλέκος Κ. με τον Trading Director του ΟΠΑΠ, Γιώργο Δριχούτη

Πώς οι σωστές προβλέψεις χάρισαν στον νικητή ένα αυτοκίνητο

Το MundoBall ήταν το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων που πρόσφερε το Πάμε Στοίχημα, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι παίκτες έπρεπε να προβλέψουν σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων, ώστε να συγκεντρώσουν πόντους και να ανέβουν στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα διεκδικώντας πλούσια δώρα.

Ο μεγάλος νικητής του MundoBall, Αλέκος Κ., στο νέο του αυτοκίνητο

Ο Αλέκος Κ. ήταν εκείνος που προέβλεψε σωστά τα περισσότερα αποτελέσματα, σκαρφάλωσε στην κορυφή της γενικής κατάταξης και έτσι έκανε δικό του ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.

Ο μεγάλος νικητής του MundoBall, Αλέκος Κ. με την ομάδα του ΟΠΑΠ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή