Βοργιάς: “Τον Μπαλτάκο τον υπέδειξαν οι BIG 2 – Αυτή τη στιγμή διοικεί την ΕΠΟ ο κ. Φιλιππούσης”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς μιλώντας στη ΔΙΚΗ του OPEN είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Πρέπει να τελειώσει η καχυποψία με τους Ελληνες διαιτητές. Θέλουμε δε θέλουμε θα μείνει έναν χρόνο ακόμη ο κ. Κλάτενμπεργκ. Η επιτροπεία  θα μείνει έναν χρόνο και είναι ήδη έξι χρόνια. Oι διαιτητές βάλλονται από παντού. Και τώρα διαμαρτύρονται οι ομάδες, με τους ξένους. Και οι ξένοι έχουν προβλήματα στις χώρες τους.

Η ΕΠΟ δε θέλει να φτιάξει τη διαιτησία. Ας επιλέγει η Σούπερ Λίγκα τον αρχιδιαιτητή. Είχε γίνει αδικία με τον Κωνσταντινέα. Πάνω στα καλά του παιχνίδια τον έδιωξαν για ένα πέναλτι. Είναι αυτό διαιτησία; Δε μας σέβονται. Είναι βαρίδι η διαιτησία, αλλά η ΕΠΟ θέλει να ελέγχει τη διαιτησία. Τι λες ρε μεγάλε; Γιατί να την ελέγχεις εσύ;

Οι πρόεδροι της ΕΠΟ είναι εκεί για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των παραγόντων. Ο κ. Μπαλτάκος είναι μιας χρήσης, γιατί θα πέσει, θα φύγει νύχτα αν δεν ακούσει τους BIG-4. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι υπάλληλος των BIG-4. Τον Μπαλτάκο τον υπέδειξαν οι BIG-2».

Για το σχήμα που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρέπει να είναι μικρότερο το σχήμα. Αυτή τη στιγμή διοικεί την ΕΠΟ ο κ. Φιλιππούσης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή