Βουλευτής άρχισε να ερωτοτροπεί με την σύντροφο σε τηλεδιάσκεψη του Κογκρέσου

Print Friendly, PDF & Email

Την παραίτησή του υπέβαλε ένας Αργεντινός βουλευτής, όταν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του Κάτω Σώματος του Κογκρέσου καταγράφηκε να θωπεύσει τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Χουάν Εμίλιο Αμερί σόκαρε τους συναδέλφους του όταν εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη να έχει στα πόδια του μια ξανθιά γυναίκα. Μάλιστα, στη συνέχεια, άρχισε να τη θωπεύει στο στήθος, αφού κατέβασε την μπλούζα της.

Βίντεο: Η στιγμή που ο Αργεντινός βουλευτής χουφτώνει την ερωμένη του
Το πλάνο αυτό, εύλογα, έγινε viral στα social media. Η συνεδρίαση διακόπηκε αρχικά και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Σώματος, Σέρχιο Μάσα, τη ματαίωσε.

Ο 47χρονος Αμέρι, σε πλήρη σύγχυση, επιχείρησε να απολογηθεί λέγοντας ότι νόμιζε πως δεν ήταν συνδεδεμένος στο Ιντερνετ εκείνη τη στιγμή. «Εδώ στα κεντρικά της χώρας η σύνδεση είναι πολύ κακή. Η σύντροφός μου βγήκε από το μπάνιο και τη ρώτησα πώς είναι τα επιθέματά της από σιλικόνη και τα φίλησα, γιατί πριν από δέκα μέρες έκανε επέμβαση για την τοποθέτησή τους», είπε.

Οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της πενθήμερης αποβολής του, ενώ ο Αργεντινός βουλευτής υπέβαλε χθες την παραίτησή του, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Ο Αμέρι εκπροσωπεί τη βόρεια πολιτεία της Σάλτα και ανήκει στον κυβερνώντα πολιτικό συνασπισμό.

Οι τηλεδιασκέψεις εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν εκθέσει βουλευτές και στο παρελθόν. Ένας Ιρλανδός ευρωβουλευτής, ο Λουκ Μινγκ Φλάναγκαν, εμφανίστηκε τον Ιούνιο… χωρίς το παντελόνι του για να συζητήσει μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συναδέλφους του ευρωβουλευτές.

Ο κυβερνών συνασπισμός στην Αργεντινή, Frente de Todos, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι θα συστήσει επιτροπή για να αποφανθεί άμεσα για τις κυρώσεις εις βάρος του Αμέρι και οι κυρώσεις αυτές θα είναι ανάλογες της σοβαρότητας του ζητήματος.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή