Ξεφεύγει η κατάσταση: Θετικά κρούσματα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, χάνει τη Μαρσέιγ ο Καμαρά

Print Friendly, PDF & Email

Σκουραίνουν τα πράγματα αναφορικά με τον κορονοϊό. Τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά πανελλαδικά και πλέον υπάρχουν εμφανή προβλήματα και στις ομάδες.

Μετά την ανακοίνωση του Αρη ότι βρέθηκαν 10 μέλη της ομάδας θετικά στον νέο ιό, ήρθε ακόμη δύο ΠΑΕ της SL1 να γνωστοποιήσουν θετικά κρούσματα. Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει ότι νόσησε ο Καμαρά και δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό ματς με τη Μαρσέιγ, ενώ με τη σειρά του ο ΠΑΟΚ, που πέρασε τα προγραμματισμένα τεστ εν όψει του αγώνα με την Ομόνοια την Πέμπτη, ενημέρωσε πως βρέθηκε ένας ποδοσφαιριστής θετικός (δεν τον κατονομάζει) και έχει μπει άμεσα σε καραντίνα.

Χτύπησε και την FL

Φυσικά όσο πιο χαμηλά κατεβαίνουμε στις ποδοσφαιρικές κατηγορίες τόσο πιο δυσοίωνα είναι τα πράγματα. Για παράδειγμα ο Αλμωπός Αριδαίας (Football League) επιβεβαίωσε τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού που αφορούν παίκτες και σύμφωνα με την ανακοίνωσή του αναστέλλει τις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας – Λουτρά Πόζαρ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον τακτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2020. Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο τέταρτος τακτικός έλεγχος για τον ιό Covid-19.

Σε αυτόν, όπως και σε όλους τους προηγούμενους, συμμετείχαν όλοι οι ποσοσφαιριστές και το τεχνικό προσωπικό της ομάδας. Η ομάδα, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς ενώ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης των αθλητικών της εγκαταστάσεων. Τα μέλη της ομάδας που βρέθηκαν θετικοί τέθηκαν σε καραντίνα, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αναστείλει τις προπονήσεις.

Τους ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή”

Εννιά κρούσματα σε ομάδα της Γ’ Εθνικής
Ακόμη χειρότερα τα πράγματα στην ΠΟ Νέας Καλλικράτειας, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ανακοίνωσε 9 κρούσματα!

«Συνολικά εννιά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα μας

Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Νέου ΠΟ Νέας Καλλικράτειας είναι εννιά.

Να τονίσουμε, ότι και οι εννιά ποδοσφαιριστές μας είναι καλά στην υγεία τους και αναρρώνουν».

Καμία δημοσίευση για προβολή