Υφυπουργός Περιβάλλοντος για το γήπεδο της ΑΕΚ: "Σύντομα οι υπογραφές της υπουργικής απόφασης, κανένα πρόβλημα με το Άλσος"

Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, μίλησε στον Σπορ ΦΜ σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ και αφορά το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, τονίζοντας πως θα υπάρξει λύση σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ταγαράς μίλησε για:

-το αν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τις καθυστερήσεις: «Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Είναι στη δική μου αρμοδιότητα η αξιοποίηση αλσών, όπως της Νέας Φιλαδέλφειας. Συντομότατα θα έχουμε λύση στο πρόβλημα, έχω μιλήσει και με τον κ. Βούρο, τόσο για το θέμα του άλσους, όσο και του γηπέδου. Γνωρίζω καλά τις δυνατότητες, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής».

-το πότε θα υπογραφεί η υπουργική απόφαση: «Πολύ σύντομα θα μπουν οι υπογραφές της υπουργικής απόφασης. Έχουν ληφθεί όλα υπόψη, οι εγκαταστάσεις θα είναι φιλικές προς το περιβάλλον και συνεκτιμώντας τις ιδιαιτερότητες της περιοχής. Θα υπάρχουν διαχειριστικές μελέτες για ό,τι άλλο απαιτηθεί από πλευράς εκδηλώσεων, αθλητικών, ψυχαγωγικών, πολιτιστικών ή εκπαιδευτικών, για να προστατεύσουμε αλλά και να απολαύσουμε έναν θαυμάσιο χώρο σε μια περιοχή με πολλές δραστηριότητες. Σύντομα θα δοθεί η δυνατότητα όλα αυτά να υλοποιηθούν. Ίσως και την επόμενη εβδομάδα θα μπουν οι υπογραφές, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα…».

Καμία δημοσίευση για προβολή