Υπέρ των μεμονωμένων μετακινήσεων φιλάθλων Αυγενάκης και ΔΕΑΒ, κατά Super League 1 και αστυνομία – Τί αποφασίστηκε

Οπαδοί της ΑΕΚ στη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είχε απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση και είχε επιτραπεί η μεμονωμένη...
Print Friendly, PDF & Email
Χωρισμένοι στα δύο είναι αυτοί εισηγούνται ή και αποφασίζουν για τις μετακινήσεις των φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων στους αγώνες της Super League 1.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, τόσο οι κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, όσο και Super League 1 (προφανώς για να μην έχουν πειθαρχικές κυρώσεις οι ΠΑΕ) φέρονται να εισηγήθηκαν προς τον υφυπουργό αθλητισμού, Ελ. Αυγενάκη, την απαγόρευση “οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης” φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, Αατέρας – Ολυμπιακός, Παναιτωλικός – Άρης και ΟΦΗ – Παναθηναϊκός.
Όσον αφορά τη ΔΕΑΒ φέρεται να έχει εισηγηθεί στον υφυπουργό αθλητισμού την απαγόρευσης μόνο της “οργανωμένης μετακίνησης” και όχι της “μεμονωμένης”.
Ο υφυπουργός αθλητισμού υιοθέτησε της πρόταση της ΔΕΑΒ και αποφάσισε να απαγορεύσει μόνο την “οργανωμένη μετακίνηση”, ανάβοντας “πράσινο φως” για την παρουσία φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων στους εν λόγω αγώνες.
Παρόμοια απόφαση είχε ληφθεί για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Λαμία – ΑΕΚ με τα γνωστά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης, αποφάσισε:
-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Τρίπολη, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29-08-2022 και ώρα 19:00 στο γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28- 08-2022 και ώρα 19:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας
-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-08-2022 και ώρα 21:00 στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή