Υποδοχή με κράξιμο και… γαλλικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” από εξαγριωμένους οπαδούς

Intime
Print Friendly, PDF & Email

Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού μαζεύτηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να υποδεχθεί την αποστολή της ομάδας μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο περιμένοντας την “πράσινη” αποστολή, η οποία πάτησε το πόδι της στην Αθήνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αντικρίζοντας τους παίκτες του “τριφυλλιού” εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με έντονο τρόπο, ενώ δεν έλειψαν και ορισμένες βαριές κουβέντες.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφουγκραζόμενοι ότι ο κόσμος της ομάδας βράζει από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα αποφάσισαν να πάνε να τους μιλήσουν. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης, μαζί με τους Μακέντα, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Διούδη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη πήγαν προς το μέρος τους.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να ματώνουν στη φανέλα και να συνειδητοποιήσουν πως βρίσκονται στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Μάλιστα, ζήτησαν από τον Κουρμπέλη να ξυπνήσει τους ξένους παίκτες: “Πείτε στους ξένους ότι δεν έχουν έρθει εδώ για διακοπές και για να προσθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους!”

Παρά τα… γαλλικά που εκτοξεύτηκαν, στο τέλος της συζήτησης οι συγκεντρωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού εκτίμησαν την κίνηση των παικτών που ήρθαν και μίλησαν μαζί τους και τους χειροκρότησαν για να τους τονώσουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα… άκουσαν και στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου από μικρή μερίδα οπαδών, πριν την αναχώρησή τους από την Κρήτη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή