Άμεση διενέργεια εκλογών ζητά ο Καπράλος, με αιχμές κατά Κούβελου

Print Friendly, PDF & Email

Να σταματήσει ο «πόλεμος» δηλώσεων και ανακοινώσεων για τις εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ζητά ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς την πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου.

Η πλήρης δήλωση του κ. Καπράλου:

«Δεν ταιριάζει στις αξίες του φίλαθλου πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας, να ανταλλάσσονται ατέρμονες αλληλοεγκλήσεις μεταξύ στελεχών, που θέλουν να υπηρετούν το Ολυμπιακό Κίνημα, ενώπιον της κοινής γνώμης η οποία παρακολουθεί έκπληκτη την διαμάχη στο ανώτερο όργανο του Ελληνικού Ολυμπιακού Κινήματος.

Επιλογή μας είναι να μην επιδοθούμε σ’ ένα χαρτοπόλεμο που δεν οδηγεί πουθενά, ιδιαίτερα μάλιστα όταν διαπιστώνεται ότι τέτοιου είδους πρακτικές -που επεκτείνονται και σε προσωπικό επίπεδο- σκοπό έχουν να παραπλανήσουν και να προκαλέσουν ψευδείς εντυπώσεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι αποδίδοντας τον πρέποντα σεβασμό στην ελληνική δικαιοσύνη και ευελπιστώντας ότι αντιτάσσοντας την ψυχραιμία στον πανικό των συναδέλφων μας, η σύνεση και η δύναμη της δημοκρατικής πλειοψηφίας θα επικρατήσει και θα αποκαταστήσει την εύρυθμη λειτουργία της ΕΟΕ με αδιάβλητες εκλογές, που πρέπει να διενεργηθούν άμεσα.

Έχουμε δε την πεποίθηση ότι αυτό επιθυμεί διακαώς και η Δ.Ο.Ε.».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή