Καρούλιας: “Έγιναν λάθη υπέρ και κατά όλων των ομάδων, όχι μόνο υπέρ μίας”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Νίκος Καρούλιας, σχολιάζοντας τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα, υπογράμμισε ότι ήταν καλύτερη από άλλες χρονιές “γιατί έγιναν λάθη υπέρ και κατά όλων των ομάδων και όχι μόνο υπέρ μιας ομάδας όπως τα προηγούμενα χρόνια”.

Επίσης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μιλώντας για τις εξελίξεις στην ομάδα και το ενδεχόμενο υποβιβασμού, λόγω της οφειλής στον Γενς Βέμερ, τόνισε: “Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα αφήσει ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό να υποβιβαστεί και δεν θα πληρώσει τον Βέμερ”.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρούλιας είπε: “Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα αφήσει ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό να υποβιβαστεί και δεν θα πληρώσει τον Βέμερ. Αν τώρα είχαμε το -6 που αφαιρέθηκε λόγω Βέμερ θα ήμασταν σε θέση να σβήσουμε την ποινή για την Ευρώπη. Αδυνατώ να αντιληφθώ γιατί συνέβη όλο αυτό. Σε αυτό εδώ το γήπεδο έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές, τελικούς, Εθνική ομάδα, τα πάντα.

Ανατριχιάζω και μόνο που βρίσκομαι εδώ και θα αφήσουν αυτή την ομάδα να υποβιβαστεί; Θεωρώ ότι το πλάνο Γιαννακόπουλου είναι το καλύτερο και μπορεί να προχωρήσει γιατί είναι προς όφελος και του Παναθηναϊκού και της Πολιτείας. Δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ. Κέρδισε πολλά ντέρμπι, ήταν κοντά και ο ΠΑΟΚ στον τίτλο αλλά προδόθηκε από το λάθος ενός ηλίθιου που έριξε μέσα στο γήπεδο κάτι.

Φέτος ήταν ανεβασμένο το επίπεδο των ποδοσφαιριστών αλλά πολύ χαμηλό το επίπεδο των παραγόντων και πολύ καλύτερη η διαιτησία από άλλες χρονιές, γιατί έγιναν λάθη υπέρ και κατά όλων των ομάδων και όχι μόνο υπέρ μιας ομάδας όπως τα προηγούμενα χρόνια”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή