Αίτημα στην ΕΠΟ για οικονομική ενίσχυση των νησιωτικών σωματείων

Print Friendly, PDF & Email

Μετά από συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Θεμιστοκλής Βαλσαμής στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ για διάφορα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο γενικά αλλά και το ποδόσφαιρο στα νησιά μας ειδικότερα, στάλθηκε η ακόλουθη επιστολή στον Πρόεδρο της ΕΠΟ ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και με δεδομένη την συμμετοχή δυο σωματείων μας σε διοργανώσεις της ΕΠΟ, του ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ στο Κύπελλο Ελλάδος και του ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιθυμούμε να σας τονίσουμε ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως νησιωτική Ένωση με την ελπίδα να εξετάσετε το θέμα και να συμβάλλετε με την σειρά σας στην αντιμετώπισή του. Στην Ένωσή μας ανήκουν σωματεία που έχουν έδρα τόσο στην Κεφαλονιά όσο και στην γειτονική μας Ιθάκη γεγονός που συνεπάγεται διαρκείς μετακινήσεις των σωματείων από το ένα νησί στο άλλο και τεράστια ποσά να δαπανώνται κάθε ποδοσφαιρική περίοδο.

Ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και λαμβάνοντας υπόψιν την σοβαρή οικονομική δυσχέρεια που βρίσκονται τα σωματεία, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την οικονομική ενίσχυση των Πρωταθλητών των νησιωτικών ΕΠΣ που θα μετάσχουν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Μια προτεινόμενη μορφή ενίσχυσης εκ μέρους μας είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για λόγους ισότιμης συμμετοχής των μετεχόντων σωματείων να αλαφρύνει οικονομικά τα σωματεία των νησιωτικών Ενώσεων καλύπτοντας τα έξοδα διαιτησίας και παρατηρητών (αγώνων και διαιτησίας) καθώς και τα συνολικά έξοδα μετακίνησης και διαμονής των σωματείων για 3-5 αγώνες εκτός έδρας.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θ. ΒΑΛΣΑΜΗΣ Δ. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή