Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι ντόπινγκ σε Ρέντη και Μεσημβρία εν όψει του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο για ντόπινγκ προχώρησαν τα κλιμάκια του ΕΣΚΑΝ εν όψει του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League 1.

Οπως τόνισε ο Γιάννης Μώραλης ειδικό κλιμάκιο βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και προχώρησε στους σχετικούς ελέγχους σε παίκτες του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα, άλλο κλιμάκιο βρέθηκε στη Μεσημβρία για ελέγχους στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε καταθέσει αίτημα στο ΕΣΚΑΝ για έλεγχο αντιντόπινγκ σε πέντε ποδοσφαιριστές του και άλλους πέντε παίκτες του Ολυμπιακού, τονίζοντας μάλιστα ότι αναλαμβάνει τα έξοδα.

Ο Οργανισμός ωστόσο απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Δικεφάλου εξηγώντας πως στο εξής δεν πρόκειται να ικανοποιεί σχετικά αιτήματα ομάδων για ελέγχους της επιλογής τους, διότι αυτή η πρακτική έρχεται σε αντίθεση με τις επιταγές του WADA, που επιθυμεί την ανεξαρτησία επιλογών και εισάγει ένα στοιχείο προαναγγελίας ελέγχων το οποίο δεν είναι επιθυμητό.

Συνολικά λοιπόν έγινε έλεγχος σε οχτώ συνολικά παίκτες, τέσσερις από κάθε ομάδα. Από κάθε ομάδα ένας τερματοφύλακας, ένας αμυντικός, ένας μέσος κι ένας επιθετικός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή