Ακόμη δεν ανέλαβε τέλος και ο Μάντζιος για τον πάγκο της ΑΕΛ!

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕΛ ξεκίνησε της σεζόν με τον Αντρέα Πάους, ο οποίος απολύθηκε. Στη συνέχεια προσλήφθηκε ο Τζάκι Ματάισεν, ωστόσο και ο Βέλγος ειδοποιήθηκε ότι απολύεται έπειτα από 11 ημέρες στον πάγκο των «βυσσινί»!

Ο τρίτος κατά σειρά προπονητής των Θεσσαλών φέτος όλα έδειχναν πως θα είναι ο Ακης Μάντζιος, ωστόσο για οικογενειακούς λόγους αποφάσισε να ακυρώσει τη συμφωνία που έκανε με τον Αλέξη Κούγια.

Κατόπιν τούτων η ΑΕΛ είναι αναγκασμένη να αναζητήσει ξανά νέο προπονητή, με τον Ηλία Φυντάνη να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Ο κ. Άκης Μάντζιος ενημέρωσε τον κ. Κούγια ότι, για λόγους εντελώς οικογενειακούς και συγκεκριμένα το ηλικίας 9 ετών παιδί του δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από το σχολείο στο οποίο φοιτά από την 1η Δημοτικού και εκεί έχει τους προσωπικούς του φίλους, αδυνατεί να υλοποιήσει τη χθεσίνη προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΛ και να έρθει σήμερα στη Λάρισα για την υπογραφή της γραπτής συμβάσεως.

Σε ερώτηση του κ. Κούγια πως αυτό το πρόβλημα δεν το επεξεργάστηκε με την οικογένεια του το προηγούμενο 48ωρο, δηλαδή από την Κυριακή το βράδυ όταν συναντήθηκε με τον κ. Κούγια μετά την πρόταση μέσω γραπτού μηνύματος που έκανε ο μάνατζερ του κ. Κλάεβιτς στον κ. Κούγια για να προσλάβει τον κ. Μάντζιο ως προπονητή, μέχρι χθες το μεσημέρι, όταν και επήλθε η συμφωνία στα οικονομικά και στην αποδοχή του κ. Χωριανόπουλου ως βοηθού του, ο κ. Μάντζιος ζήτησε συγγνώμη, είπε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε χτες το βράδυ αργά σε συζήτηση την οποία είχε με τη σύζυγο του και το παιδί του και ότι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να υπογραφεί η γραπτή συμφωνία, η οποία θα επιβεβαιώσει την προφορική, βάσει της οποίας έγινε και η ανακοίνωση της προσλήψεως του, ώστε να πάψουν διάφοροι μάνατζερς προπονητών και προπονητές να ενοχλούν τον κ. Κούγια για να προσληφθούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως ο κ. Μάντζιος δεσμεύτηκε ότι σε λίγη ώρα θα προβεί σε γραπτή δήλωση, όπου θα εκθέτει τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που αντιμετώπισε.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται πάλι σε διαδικασία ανευρέσεως του κατάλληλου προπονητού, αφού ο κ. Φυντάνης είναι προσωρινή λύση και μόνο για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή