Ανακοίνωση κατά της ΕΠΣ Μεσσηνίας από τη μειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου

Print Friendly, PDF & Email

Τα βάρη στην πλειοψηφία (6 μέλη) του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΜ για το μπέρδεμα που έγινε με την Καλαμάτα στο Κύπελλο Μεσσηνίας καταλογίζει η ομάδα του Τάκη Βασιλόπουλου, η οποία αποτελείται από πέντε μέλη και αποτελεί την μειοψηφία της διοίκησης της ΕΠΣΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μειοψηφίας, που αποτελείται από τους Τάκη Βασιλόπουλο, Τάκη Νινιό, Σάκη Γεωργιόπουλο, Βασίλη Φωτεινάκη και Γεώργιο Χουλιάρας αναφέρει:

“Με την έναρξη του τοπικού πρωταθλήματος, ποδοσφαίρου, ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλό, όμορφο και προπάντων με υγεία πρωτάθλημα. Εμείς, από μεριάς μας, είμαστε δίπλα στις ομάδες και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι 2 Ιστορικά Σωματεία μας Φαραί και Ασπρόχωμα αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Με ευθύνη των μελών της ΕΠΣ Μεσσηνίας κ.κ. 1) Σπηλιώτη, 2) Αλεξανδρόπουλο, 3) Ρούτση, 4) Καλκαβούρα, 5) Γεωργόπουλου και 6) Μπούνα, η αγωνιστική περίοδος στο Κύπελλο, ξεκίνησε με πολλές εντάσεις και ενστάσεις. Οι άστοχες και επιπόλαιες ενέργειές τους, με την προκήρυξη των αγώνων κυπέλλου, έφερε σε σύγκρουση 2 Ιστορικές ομάδες του Ν. Μεσσηνίας (Καλαμάτα – Πάμισος), χωρίς να έχουν καμία ευθύνη οι ομάδες. Κάτω από αρκετές δύσκολες συνθήκες συλλέξαμε στοιχεία, που οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα, ότι η προκήρυξη των αγώνων έγινε σε λάθος ΚΑΠ, αλλά και σε λανθασμένη ανάγνωση του ΚΑΠ.

Από θέμα ευθιξίας και μόνο τα εξ παραπάνω μέλη της ΕΠΣ Μεσσηνίας, οφείλουν να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη και να πάρουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Ενημερώνουμε τα σωματεία μέλη της ΕΠΣ Μεσσηνίας, οι αποφάσεις στο Δ.Σ. λαμβάνονται κατά πλειοψηφία (όπως και στη περίπτωση του κ. Μπλάνα) και όχι ομόφωνα.

Τέλος, γνωρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, δεν δεχόμαστε υποδείξεις, ούτε έξωθεν παρεμβάσεις για να προωθούμε εκλεκτούς».

Πηγή: sportstonoto.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή