Αναμόρφωση πινάκων: Ποιοι επιστρέφουν ως παρατηρητές και ποιοι βρήκαν κλειστές πόρτες

Print Friendly, PDF & Email

Τις προτάσεις της για τους πίνακες διεθνών διαιτητών, αλλά και τις προσθήκες στους πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών γνωστοποίησε η ΚΕΔ μετά τη συνεδρίαση της ΕΠΟ την προηγούμενη Πέμπτη (25/10).

Αλλαγές δεν υπήρξαν στους πίνακες διαιτητών και βοηθών της Super League και της Football League, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους πίνακες παρατηρητών της πρώτης.

Στους πίνακες που αφορούν τη Γ’ Εθνική και τα τμήματα υποδομών τοποθετήθηκαν ως παρατηρητές ο Νίκος Πουλημάς (είχε μείνει εκτός Super League από τον Αύγουστο του 2017), ο Γιώργος Καλφόγλου (είχε ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί έπειτα από το λάθος του στον τελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2017 που είχε γίνει στο Βόλο), αλλά και οι βοηθοί Αναστόπουλος και Κουράκης, που είχαν μείνει εκτός Super League από το περασμένο καλοκαίρι.

Αντίθετα, αρκετά ονόματα έμειναν εκτός, όπως είναι οι Σταύρος Μάνταλος, Δημήτρης Θάνος, Ανδρέας Παππάς, Μιχάλης Βοσκάκης, Γιώργος Κύζας, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, Δημήτρης Στυλιαράς, Γιάννης Δελφάκης, Γιώργος Δασκαλόπουλος, Γιώργος Μπλάνας, Βαγγέλης Κιοτζένης, Θανάσης Γιάχος, Γιάννης Κάμπαξης, Νίκος Γεωργαράκος, Χρήστος Γενναίος και Γιώργος Δαλούκας.

Τέλος, εκτός πινάκων βοηθών της Super League τέθηκε ο Βασίλης Καμπούρης που κακώς ακύρωσε γκολ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον επόπτη Σπυρόπουλο, ο οποίος είχε ακυρώσει τέρμα των “κυανέρυθρων” στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο.

Ολοι οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, εκτός από αυτούς των διεθνών που θα δημοσιευθεί μετά την έγκρισή του από τη FIFA.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή