Αντωνίου για αναδιάρθρωση: «Προϊόν πίεσης και οικονομικών ανταλλαγμάτων»

Print Friendly, PDF & Email
Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησα  για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου, χαρακτηρίζοντας παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο την κίνηση Βασιλειάδη.

Αναλυτικά, είπε:

«Η απόφαση ειναι ειλημμένη από τις 24 Αυγούστου υπό το καθεστώς πίεσης για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Super League δέχθηκε την άποψη του κ. Βασιλειάδη και προχώρησε στην αναδιάρθρωση. Επίκειται η τροπολογία του κ. Βασλειάδη για την αναδιάρθρωση και χθες αυτό που συζητήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει να κάνει με την εισήγηση της Ομοσπονδίας για το πού θα ενταχθεί η Super League 2. Το γεγονός ήταν στα χέρια του κ. Βασιλειάδη. Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει υπό το εκβιαστικό καθεστώς του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έπρεπε να βρουν τηλεοπτική στέγη και αυτό είναι ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ οδηγήθηκε σε αυτή τη διαδικασία από το καλοκαίρι.

 

Θέλουμε τα μπαράζ, για να έχει ενδιαφέρον το πρωταθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και ο κ. Βασιλειάδης έπρεπε να βοηθήσει γιατί η ΕΡΤ ειναι εθνικός φορέας. Νομίζω πως πλέον είναι αργά για οποιαδήποτε αντίδραση. Υπό πίεση ελήφθη η απόφαση. Η Super League και η Football League ανέχθηκαν τη διαδικασία με οικονομικά ανταλλάγματα. Δε χρησιμοποιώ τη λέξη εκβιασμό, ήταν προϊόν πίεσης η αναδιάρθρωση.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή