Αντωνίου: «Υπάρχουν κενά στην κάρτα υγείας, πρέπει το Υπουργείο να ξαναδεί το θέμα»

Print Friendly, PDF & Email

Το Υπουργείο θα πρέπει να δώσει παράταση για την κάρτα υγείας και να εξετάσει εκ νέου την πρόταση του καθώς έχει κενά σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι ποδοσφαιριστές της Ελλάδος έχουν τις καταστάσεις υγείας. Κάτι που σημαίνει ότι βασική προϋπόθεση είναι οι αθλητές να έχουν εξεταστεί από γιατρούς, καρδιολόγους κατά κύριο λόγο. Έρχεται τώρα ένα δεύτερο κομμάτι η κάρτα υγείας χωρίς να εξετάσουν τις λεπτομέρειες και με κάποια προχειρότητα. Η μόνη διαφορά με την κατάσταση υγείας είναι μόνο ότι αναφέρεται σε καρδιολόγους.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κενά. Πώς μπορούν να εξεταστούν στα νοσοκομεία οι αθλητές; Το Υπουργείο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πώς χωρίς οικονομική επιβάρυνση θα γίνουν οι εξετάσεις στους αθλητές; Επίσης λένε ότι είναι προσωπικό δεδομένο και θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να την έχει μαζί του σε κάθε παιχνίδι.

Τι προσωπικό έχει η κάρτα από το δελτίο κατάστασης της υγείας που έχει ο ποδοσφαιριστής; Και εάν την ξεχάσει; Τι θα γίνει τότε; Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα δουν ξανά. Υπάρχουν πολλά κενά. Πρέπει το Υπουργείο να το ξαναδεί το θέμα. Ζητήσαμε παράταση της προθεσμίας. Είναι αδιανόητο να ζητάμε να γίνει αυτό. Ελπίζω ότι θα δοθεί μια παράταση αλλά δε θέλω να πιστεύω ότι θα εκβιαστεί η κατάσταση και θα αναγκαστεί τότε το σωματείο να πληρώσει κάποιον γιατρό και να τις υπογράψει όλες».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή