”Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, oι διαιτητές δεν είναι τόσο κακοί όσο πιστεύουμε όλοι μας”

Print Friendly, PDF & Email

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Εμείς απέναντι σε κάθε αντίπαλο προετοιμαζόμαστε με σεβασμό και με τον ίδιο τρόπο. Ξέρουμε ότι είναι ένα σημαντικό ματς με τη δική του ιστορία και πως ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Αλλά εμείς θα προετοιμαστούμε επικεντρώνοντας την προσοχή στη δική μας ομάδα. Να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και να παίξουμε με θάρρος για τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και θα το κάνουμε και σε αυτό».

Για το αν κρατά μόνο τη νίκη από την σημερινή αναμέτρηση:

«Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε τον αγώνα. Όσον αφορά το θέμα της αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών και το ότι παίξαμε το Σάββατο το είπα πριν το ματς και επομένως δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία. Στα τελευταία τριάντα λεπτά μας έλειψε η φρεσκάδα. Δεν βγάλαμε καλές αντεπιθέσεις και αυτό οφείλεται στην κούραση από το προηγούμενο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, θέλαμε να μπούμε δυνατά και το πετύχαμε με ένα γρήγορο γκολ και αυτό μας βοήθησε. Η Λάρισα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε και ένα δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι η Λάρισα δεν θα παρατούσε τον αγώνα γιατί είναι αξιόμαχη, ανεξάρτητα από το ότι είχε πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, ο τρόπος παιχνιδιού της δεν άλλαξε. Προσπάθησε να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα φάουλ έξω από την περιοχή αφού είναι από τα δυνατά σημεία της. Εμείς καταφέραμε να διαχειριστούμε τον αγώνα και μετά το 2-1. Φυσικά μέχρι το τέλος καταφέραμε να αντέξουμε την πίεση και φτάσαμε στη νίκη που ήταν βασικός στόχος όπως και το ότι δεν τραυματίστηκε κάποιος παίκτης μας. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω γιατί το ματς έγινε Σάββατο και όχι την Κυριακή; Απλά για δική μου ενημέρωση».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα:

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί είμαστε η ομάδα που βάλαμε τα περισσότερα γκολ. Η αποτελεσματικότητα μιας ομάδας είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Για παράδειγμα απέναντι στον Άρη χάσαμε όπως και στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη όπου έληξε ισόπαλο δεν μπορούμε να πούμε κάτι ανεξάρτητα του ότι ο αντίπαλος δεν έκανε ευκαιρίες αλλά ήταν αποτελεσματικός».

Για τη διαιτησία:

«Εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω μιλήσει για τη διαιτησία ούτε θα το κάνω και τώρα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι διαιτητές δεν είναι τόσο κακοί όσο πιστεύουμε όλοι μας. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να μην πω για παράδειγμα ότι το γήπεδο της Λάρισας είναι εξαιρετικό. Για να πάει μπροστά στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να το θέλουν όλοι και να δουλεύουν όλοι προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν ξεχνώ ότι η Ελλάδα πήρε το Euro απέναντι σε εμάς. Αλλά δεν το εκμεταλλευτήκατε…»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή