Απίστευτος Ζουράρις στη Βουλή: Η κυβέρνηση πάσχει από μπατηρημένη κ**λα (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Aπίστευτες εκφράσεις επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής, χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς για να επιτεθεί στην κυβέρνηση. Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στην κατάργηση του ασύλου, έκανε λόγο για «μπατηρημένη κ**λα» της κυβέρνησης.

Ο κ. Ζουράρις, δηλώνοντας ότι θα απαντήσει με επιστημονικό τρόπο «στην κυρία που τους έβγαλε τρελούς» (κοιτώντας προς τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας), ανέφερε ότι «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» και μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη κ**λα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Ο κ. Ζουράρις εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Μάλιστα, ο κ. Ζουράρις συμβούλευσε τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

Πηγή: pagenews

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή