Αποθεωτικό blog για πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης και νυν της Κορίνθου (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Ενα αποθεωτικό άρθρο φιλοξενήθηκε σε blog της Κορίνθου για την πρώην βοηθό διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Χριστίνα Σαχίνη, η οποία εδώ και ενάμισι χρόνο έχει επιστρέψει στην Κόρινθο και συνεχίζει εκεί την διαιτησία.

Την Κυριακή έπαιξε ως πρώτη διαιτητής σε αναμέτρηση της τρίτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος και γνώρισε την αποθέωση από τοπικό blog, το οποίο υπογράφει πρώην διαιτητής της Ενωσης Αθηνών

Το κείμενο από το https://eleytheria-nikiforos.blogspot.com/ έχει ως εξής:

“Υπήρξα διαιτητής της Ένωσης Αθηνών πέντε ολόκληρα χρόνια. Την αγαπούσα την διαιτησία και δεν συνέχισα γιατί δεν τα πήγαινα και τότε καλά με τους παράγοντες της. Αγάπησα αυτόν τον θεσμό αλλά δεν μπόρεσα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου που όπως έλεγαν οι αρμόδιοι είχα την δυνατότητα αφού είχα τα προσόντα. Από τότε παρακολουθώ και την διαιτησία αλλά και τους διαιτητές.

Και η πείρα μου είναι τεράστια αφού έχω δει να διαιτητεύουν τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρωπαϊκής διαιτησίας

Μέχρι σήμερα το πρωί πίστευα ότι η Χριστίνα  Σαχίνη είναι μια σπάνια βοηθός του Διαιτητή.

Αλλά όταν την είδα να διαιτητεύει σήμερα Κυριακή 8-3- 2020 έναν αγώνα για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος έπαθα την πλάκα της ζωής μου Πρώτη φορά είδα έναν διαιτητή  να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση απ όλους τους παίκτες  και να βρίσκεται πάντα δίπλα στην μπάλα. Με αποτέλεσμα να μη υπάρξει ούτε μια διαμαρτυρία. από κανέναν για τα σφυρίγματα της.  Και μπερδεύτηκα αν η βοηθός είναι καλύτερη του Διαιτητή.

Γιατί και τα δυο πόστα τα υπηρετεί κατά τρόπο άριστο Και αντί να την βάζετε να διαιτητεύει αγώνες χωρίς ενδιαφέρον  και τα ντέρμπι να τα διευθύνουν διαιτητές ή με όχι καλό παρελθόν ή ανίκανοι υπάρχουν λύσεις.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου του 2020 θα γίνει το ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας το τοπικού πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων και του κατακρεουργημένου από την διαιτησία  ομάδα του Κύψελου.

Ορίσατε διαιτητή την Χριστίνα Σαχίνη και βοηθούς τον Τσολάκη Ν και τον Σίνγκ.

Και θα βάλω τρεις κάμερες να τραβήξουν τον αγώνα. Για να τον στείλω στον Πορτογάλο  που κάνει κουμάντο στην Ελληνική Διαιτησία και να του πω “Διαιτητές  στην Ελλάδα υπάρχουν που μπορούν να διδάξουν στους πατριώτες σου “
Τολμήσατε”.

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή