Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ, πρωταθλήτρια και τυπικά η ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του προέδρου της, Ιβάν Σαββίδη και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, και της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφορικά με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ αναδεικνύεται και τυπικά πρωταθλήτρια. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ, είχε τιμωρηθεί για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (τις οποίες έχει ήδη εκτίσει) και πρόστιμο ύψους 63.000, ενώ έχασε και το ματς στα «χαρτιά» με 3-0.

Επιπλέον, στον Ιβάν Σαββίδη, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ ο Λούμπος Μίχελ τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 90 μέρες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τα εξής, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή