Ενταση στην εκδίκαση της έφεσης για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, από Δευτέρα η απόφαση

Print Friendly, PDF & Email

Από αρκετές εντάσεις στιγματίστηκε η μαραθώνια εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ κατά της τιμωρίας του για όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα, με τις δύο ομάδες να έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (16/04) για να καταθέσουν υπομνήματα.

Τα «όργανα» ξεκίνησαν με την αίτηση της «Ενωσης» για εξαίρεση του Δημήτρη Σκουτέρη ομόφωνα, η οποία απορρίφθηκε ομόφωνα.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας ο κ. Σκουτέρης είπε απευθυνόμενος στο νομικό του ΠΑΟΚ, Λ. Μπίρδα: «Το τελευταίο διάστημα έχει ακουστεί μια σωρεία χαρακτηρισμών για μένα. Εμπιστεύεστε την κρίση μου;”. Αφού έλαβες καταφατική απάντηση είπε:  «Ηρθαμε να βάλουμε μία τάξη εδώ, δεν είμαστε φίλοι, ούτε είμαι φίλαθλος. Προσωπικά ήρθα εδώ να κάνω τη δουλειά μου που με όρισε η υπηρεσία μου».

«Δώσαμε μάχη για τους τακτικούς δικαστές. Είναι αδύνατον να αμφισβητηθεί ο θεσμός» είπε ο Λάμπρος Μπίρδας, δικηγόρος του ΠΑΟΚ. «Ήταν και η ΑΕΚ κοντά μας…».

Στη συνέχεια ο κ. Σκουτέρης μιλώντας για την αίτηση εξαίρεσης που υπέβαλε η ΑΕΚ είπε:

«Αυτό χαρακτηρίστηκε ως αίτηση εξαίρεσης. Υποβάλλεται στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ με συγκεκριμένο τρόπο. Με δήλωση κατά την έναρξη διαδικασίας και όχι με άλλον τρόπο. Το έγγραφο αυτό είναι μία αίτηση απαράδεκτη».

«Αν πράγματι ήταν αυτός ο σκοπός σας και δεν είναι κίνητρα εντυπωσιασμού, η αίτηση έπρεπε να μπει στο πινάκιο και να απορριφθεί. Εγώ, προσωπικά έχω επιφυλάξεις για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίσατε. Την κρίνατε χωρίς να μπει στο πινάκιο….» είπε ο διευθύνων σύμβουλος και δικηγόρος της ΑΕΚ, Μ. Λυσσάνδρου, ενώ η νομικός της ΠΑΕ ΑΕΚ κα Ρίζου τόνισε: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει ότι δεν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη που θα έπρεπε να έχει σε μία τέτοια δίκη».

Οταν ξεκίνησε η εκδίκαση της έφεσης, ο ΠΑΟΚ έθεσε το θέμα της απουσίας του Κομίνη τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό, ενώ παρέδωσε video από  τα αποδυτήρια της Τούμπας, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των εκπροσώπων της ΑΕΚ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ζήτησε διακοπή ή αναβολή της εκδίκασης για να εξεταστούν τα αιτήματα του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον κ. Σκουτέρη να το απορρίπτει.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αποχώρησε από την διαδικασία, έπειτα από αντιπαράθεση  που είχε με τη δικηγόρο της «Ενωσης», Ελλη Ρίζου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή