Αποστολίδης: “Ο Θεοδωρίδης με τις νέες διατάξεις του ποινικού κώδικα δρα εκ του ασφαλούς”

Print Friendly, PDF & Email

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο νομικός Μπάμπης Αποστολίδης σχολίασε τις μηνύσεις που υπέβαλε ο Σάββας Θεοδωρίδης εναντίον των διαιτητών του Βόλου-Ολυμπιακός και υποστήριξε πως πρόκειται για κινήσεις καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα από την μεριά του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αν πάρουμε την δικονομία ορθόδοξα, όταν υποβάλλεται μήνυση για το οποιοδήποτε αδίκημα, η αυτόφωρη διαδικασία κινείται αν το αδίκημα έχει διαπραχθεί τις πρώτες 24-48 ώρες. Πρέπει όμως να υπάρχει τετελεσμένη πράξη για να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Πρέπει να έχουμε το αδίκημα μπροστά μας. Π.χ. ένας ξυλοδαρμός. Τώρα για μια περίπτωση δωροδοκίας, πώς ξέρουμε ότι συνέβη δωροδοκία; Εγώ στη θέση αυτών των διαιτητών θα υπέβαλα μέσω ενός πληρεξούσιου δικηγόρου μήνυση για ψευδή καταμήνυση, για να τρέξει αυτόφωρη διαδικασία και κατά αυτού που υπέβαλε τη μήνυση. Ο Σάββας Θεοδωρίδης με τις νέες διατάξεις του ποινικού κώδικα δρα εκ του ασφαλούς βέβαια. Όταν είσαι πάνω από 80 ετών η κράτηση ή η όποια ποινή σου επιβληθεί εκτελείται από το σπίτι. Ακόμη και δέκα χρόνια κάθειρξη να φας», δήλωσε αρχικά ο Μπάμπης Αποστολίδης και πρόσθεσε:

«Όλα αυτά που κάνει ο Ολυμπιακός γίνονται για λόγους εντυπώσεων. Κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού τα χάλια τους. Κάτι πρέπει να πουν ο μπαρμπα-Σάββας και οι υπόλοιποι. Να δικαιολογηθούν στους φιλάθλους τους. Και άρχισαν τη… Μάρθα Βούρτση στο κλάμα για να πουν ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά όλοι οι υπόλοιποι. Ο ΠΑΟΚ, η εξυγίανση, ο Σαββίδης, όλοι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή