Από το “μπλόκο στην Κέρκυρα” στην αποθέωση του Ζαχαριάδη και των βοηθών!

Print Friendly, PDF & Email

Τις ημέρες που μεσολάβησαν από τον ορισμό των διαιτητών του αγώνα Κασσιόπη – ΟΣΦΠ μέχρι την τέλεσή του, τα “ερυθρόλευκα” ΜΜΕ έκαναν συντονισμένα, μέσω των πρωτοσέλιδών τους, λόγο για “μπλόκο στην Κέρκυρα” επειδή οι τρεις διαιτητές που ορίστηκαν προέρχονται από το σύνδεσμο της Μακεδονίας.

Μετά τον αγώνα και τη νίκη του ΟΣΦΠ με 3-1, οι διαιτητές γνώρισαν την αποθέωση από τον ευχαριστημένο από την απόδοσή τους Σάββα Θεοδωρίδη, ο οοποίος μιλώντας στην κάμερα της Nova, μεταξύ άλλων, είπε:

“Οι διαιτητές ήταν άψογοι, τα ψευτολάθη δεν τα συζητώ, οι επόπτες ήταν άψογοι όπως και ο τέταρτος. Με τέτοιους διαιτητές θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν στα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να παίζουν συνέχεια ο Μάνταλος, ο Σιδηρόπουλος και ο Καλογερόπουλος. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Πρέπει να βάλουν νέα παιδιά, ο σημερινός διαιτητής δεν είναι διεθνής. Και οι επτά διεθνείς πρέπει να φύγουν. Ο κόσμος δεν μπορεί να τους βλέπει.

Πρέπει να σεβαστούν τον κόσμο του Ολυμπιακού, εγώ δεν θέλω να τους βλέπω μπροστά μου. Κάθε Κυριακή ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος, όσο για την Σπόρτινγκ που γελάνε, μην εκπλαγούν εάν πάρει τη δεύτερη θέση. Η προσοχή μας είναι μόνο στο πρωτάθλημα, έχω πει πως θα ξαναμιλήσω τον Ιανουάριο. Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι το πρωτάθλημα”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή